Adelina Pestritu despre despartire: Ciorba reincalzita nu are acelasi gust


Ultimul update: Luni 03 Septembrie 2012 02:35
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Varciu

"Si eu regret asta, si Liviu", spune Adelina resemnata, dupa ce toata lumea a asistat la impacarea lor in direct. Singurica pe Happylica, fosta doamna Varciu spune si acum ca il iubeste.

 

"Nici noi nu mai intelegem ce e cu noi. Nu mai suntem impreuna ca iubiti, dar suntem amici. N-am apucat sa ne mutam impreuna, deci nu s-a lasat cu paguba. Am tinut verigheta pe deget doua saptamani jumatate", spune Adelina Pestritu, invitata la Happy Hour.

"Il iubesc foarte mult pe Liviu. Dar daca o ata s-a rupt si o inozi, nu e bine. N-o sa spun niciodata de ce ne-am despartit de data asta", se tine tare pe pozitii fosta doamna Varciu.

"Ne iubim, ne-am iubit si, pana voi intalni pe altcineva pe care sa iubesc, el va fi singurul barbat pe care l-am iubit asa. Nu i-am dat papucii lui Liviu, nici el mie. Nu ma grabesc sa spun ca nu vom mai avea nicio sansa. Daca va fi sa fie, putem sa fim impreuna si dupa 20 de certuri. Ne-am gandit si la un copil, dar asta nu s-ar fi intamplat anul acesta, pentru ca un an eu nu am voie, dupa pierderea sarcinii. Mi-am dorit ca impacarea asta sa se intample, pentru ca e barbatul vietii mele, chiar simt asta", mai spune Adelina.

"Nu o sa mai existe niciodata declaratii de-ale mele impotriva lui Liviu. Nici daca o sa il vad cu altele. Bai, oameni buni, asta e", sunt concluziile fostei doamne Varciu.

 

Sursa: Happy Hour

VIDEO PROTVPLUS.RO