VINERI incepe B'ESTFEST. Cat costa biletele si cine va canta

05-07-2012 18:44


De vineri incep trei zile si trei nopti de distractie, pentru ca se deschide festivalul B'EstFest.

Cei care vor sa-i vada pe unii dintre cei mai tari artisti ai momentului, printre care Pulp, Garbage si Caro Emerald isi pot aseza cortul langa Bucuresti, in comuna Tunari. Organizatorii promit spectacole de senzatie.

Mai putin de 24 de ore ne despart de B'EstFest, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Romania. Este un adevarat furnicar in Tunari. Zeci de muncitori amenajeaza cei 30.000 de metri patrati unde sunt asteptati sa petreaca trei zile si trei nopti peste 50.000 de spectatori.

Invitatii straini vor canta alaturi de trupe autohtone cum ar fi B.U.G. Mafia, Parazitii, Suie Paparude, dar si Vita de Vie, care aniverseaza 15 ani de cariera sambata.

Vedetele acestei editii vor canta pe cea mai mare scena de aluminiu din lume, care are 50 de metri deschidere, 32 adancime si 18 inaltime. Nici dotarea tehnica nu este mai prejos, daca ne gandim ca sunetul va fi de 800 de kilowati, iar luminile de 1.200 de kilowati.

Pretentiile starurilor nu sunt exagerate. Au cerut doar mancare vegetariana, carti de citit in limba lor si canapele confortabile unde sa se odihneasca.

Insa, B'EstFest nu inseamna doar muzica. Spectatorii pot sa mearga la film, sa se dea in carusele sau sa practice sporturi extreme.

A sasea editie B'EstFest Summer Camp va avea loc weekendul acesta, pe malul lacului Pasarea, in comuna Tunari, langa Bucuresti. Bilete se gasesc si la intrarea in B'EstFest Park - 150 de lei pentru o zi si 285 de lei pentru un abonament.

VIDEO PROTVPLUS.RO