VIDEO. Melodiile cantate de Loredana si Voltaj la Supervelionul ProFM 2013

Ultima actualizare: 04-01-2013 07:16

Daca pentru Julie Supervelionul ProFM a fost o premiera, trupa Voltaj este deja veterana. Ea le-a spus tuturor "Povestea oricui", "Lumea e a mea", "Mi-e dor de" si "Da vina pe Voltaj".

"De cel putin 10 ani suntem prezenti alaturi de ProFM, aici in Piata Revolutiei si ca de fiecare data a fost o seara frumoasa", a spus Calin Goia, care nu crede in superstitii si care intra in noul an plin de voie buna, mai ales ca 2013 este departe de a fi unul ghinionist pentru Voltaj.

"Ne pregatim sa filmam videoclip pentru noul single, iar din aprilie vom porni intr-un turneu in 12 orase din tara", a adaugat artistul.

Atat cei prezenti in Piata Revolutiei, cat si telespectatorii ProTV si MTV dar si abonatii Voyo au respectat traditia si au trecut in 2013 impreuna cu Loredana, care a incheiat petrecerea cu un super concert, care a continut si noul single "Sukar" de pe albumul "Dragoste".

"Ma bucur ca de 15 ani ma aflu la km 0 al libertatii si in locul in care generatia mea a luptat pentru o lume libera. Ma copleseste de fiecare data cand cant aici, in Piata Revolutiei, faptul ca ne putem aduna atat de multi sa dansam, sa ne bucuram impreuna de viitor, de muzica, sa simtim si sa gandim liber", a declarat Loredana la finalul concertului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO