Un membru al trupei 3 Sud Est, la un pas de o tragedie. A fost operat de urgență


Ultimul update: Vineri 15 Noiembrie 2019 18:08
Data publicarii: Vineri 15 Noiembrie 2019 16:42
Categorie: Stiri Mondene
3 sud est

Laurențiu Duță, membrul trupei 3 Sud Est, a ajuns de urgență la Spitalul Județean de Urgență Pitești după ce a înghițit un vârf de furculiță din plastic.

 

Artistul a fost operat de urgență, după ce bucata de plastic i s-a oprit în esofag. Laurențiu Duță a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală și a reușit să evite o complicație gravă.

„Am comandat mâncare la hotelul unde eram cazat și, în timp ce serveam, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea s-a înfipt în esofag. Am ajuns la spitalul de urgență din Pitești, dar acolo neavând endoscop decât în timpul zilei, a trebui să plec imediat spre Spitalul de Urgență Floreasca din București unde prin endoscopie mi s-a extras bucățica de plastic din esofag”, a explicat artistul într-o postare pe Facebook.

„Situația putea fi mai gravă dacă bucata de plastic ingerată ajungea în stomac, astfel putând provoca o perforație intestinală”, a adăugat Laurențiu Duță.

Avertismentul artistului

„Atenție la tacâmurile din plastic, cu precădere la cele albe. Datorită faptului că sunt din în ce mai subțiri sunt un real pericol pentru sănătatea noastră. Am scris aceste rânduri ca un avertisment în speranța că acest tip de tacâmuri albe din plastic foarte subțire să nu mai fie comercializat, pentru că reprezintă un real pericol pentru fiecare dintre noi”, a transmis solistul trupei 3 Sud Est.

FULLSCREEN
Un membru al trupei 3 Sud Est, la un pas de o tragedie. A fost operat de urgență
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO