Toti concurentii care participa anul acesta la "Ferma vedetelor" au ajuns in Cipru


Ultimul update: Duminica 31 Ianuarie 2016 07:02
Data publicarii: Joi 28 Ianuarie 2016 11:45
Categorie: Stiri Mondene
ferma

Cei 12 fermieri sunt gata de marea provocare a primaverii: competitia pentru titlul de Fermierul anului. Ajunse in Cipru, vedetele care au raspuns provocarii Ferma vedetelor sunt gata sa-si preia atributiile.

Coordonati de Nea Rata, concurentii vor avea o multime de sarcini: de la reabilitarea fermei, la constructia anexelor necesare, la cultivarea legumelor sau ingrijirea animalelor, toate cu scopul de a transforma complet ferma pana la finalul emisiunii.

Daca anul trecut batalia pentru mare titlu de Fermierul anului s-a dat intr-o locație 100% romaneasca, competitia s-a mutat anul acesta la peste 1700 de kilometri distanta, in insoritul Cipru.

Pe taramuri spectaculoase, incarcate de povesti mitologice, concurentii vor trebui sa convietuiasca si sa se descurce intr-un mediu cu totul nou. Viata de la tarmul Mediteranei poate parea extraordinara, insa climatul diferit fata de cel al Romaniei, insectele, serpii si scorpionii, dar si munca pamantului vor complica probele care vor stabili castigatorul celui de al doilea sezon Ferma vedetelor.

Ferma vedetelor este un reality show complex, care presupune un program de filmare de 24 de ore din 24 și o desfasurare de forte impresionanta. Logistica cuprinde zeci de kilometri de cabluri, zeci de echipamente tehnice performante, drone, recuzita special construita, dar si relocarea pentru o buna perioada de timp a unei echipe impresionate de specialisti in televiziune.

Zeci de kilometri se fac zilnic intre biroul de productie si regia emisiunii, iar locatia se intinde pe o suprafata vasta, cuprinzand un intreg munte. O echipa mixta, formata din peste 150 de profesioniști din Romania și Cipru, va superviza non-stop fiecare miscare a concurentilor. O plantatie impresionata de maslini, dar si portocali vor fi primele lucruri pe care le vor vedea fermierii dimineata.

Fiecare moment al vietii la ferma va fi imortalizat pentru a-i transpune pe telespectatori in mijlocul competitiei, pentru a afla aliantele si strategiile concurentilor, dar si pentru a surprinde momentele picante din interiorul fermei.

Complet izolati de familie si de cei dragi, Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila vor fi nevoiti sa traiasca in conditii ca acum 100 de ani.

Un lucru va fi diferit fata de anul trecut, cei 12 fiind nevoiti sa imbine obiceiurile si mesteșugurile romanesti, cu cele cipriote. Concurentii vor trebui sa se organizeze, sa se gospodareasca și sa invețe sa locuiasca impreuna.

Ca si in sezonul trecut, concurentul eliminat va alege fermierul saptamanii urmatoare, care va avea parte de un tratament preferențial. Pe parcursul intregii saptamani, acesta va imparți colegilor sarcinile pe care le au de executat și va alege servitorii, care vor avea parte de un tratament mult mai strict decat cel de anul trecut.

Peripețiile celor 12 vedete la ferma din Cipru, in condiții de viața ca acum 100 de ani, fara confortul lumii moderne și departe de cei dragi, vor putea fi vazute, in curand, la Ferma vedetelor!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO