"The Killing of a Sacred Deer". Nicole Kidman şi Colin Farrell, lăudaţi de criticii de film

15-10-2017 09:31


Nicole Kidman revine pe marele ecran într-un film care le are pe toate. Pelicula, lansată de curând la Londra, îmbină misterul, umorul negru şi scenele de groază.

"The Killing of a Sacred Deer" spune povestea unui chirurg strălucit, rol interpretat de Colin Farrell, care se împrieteneşte cu un adolescent rămas fără tată.

Relaţia lor ia o întorsătură sinistră când medicul îl duce pe băiat acasă pentru a-i cunoaşte soţia, interpretată de Nicole Kidman, şi pe cei doi copii ai lor.

"Un chirurg nu omoară niciodată un pacient. Un anestezist o poate face, dar un chirurg nu."

Filmul poartă amprenta unică a grecului Giorgos Lanthimos . Protagoniştii au recunoscut că nu prea au ras în timpul filmărilor, deşi regizorul a insistat că pelicula este o comedie neagră.

Inevitabil, la premieră de la Londra s-a strecurat şi subiectul Harvey Weinstein.

Colin Farrell, actor: "A fost absolut oribil să citesc în ziare despre asta. Sper că povestea asta va aduce schimbări pozitive."

Filmul ajunge la începutul lunii viitoare în cinematografele din Statele Unite. Înainte de lansare, i-a entuziasmat pe criticii care au lăudat interpretările actoriceşti şi au descris pelicula drept "memorabilă".

VIDEO PROTVPLUS.RO