Sute de antreprenori intră în ”Imperiul leilor”, o nouă emisiune la Pro TV din 12 februarie

Ultima actualizare: 29-01-2020 20:07

Hotărâți să își vadă visul împlinit, sute de antreprenori din toată țara intră în ''Imperiul Leilor'', o nouă emisiune marca PRO TV. 

Cum i-au convins pe investitori să le finanțeze ideile de afaceri, dar și ce sfaturi au primit de la aceștia, aflăm împreună din 12 februarie.

Cu un plan de afaceri bine pus la punct și multă încredere, mulți dintre concurenți au dat adevărate lupte ca să îi convingă pe investitori că ideea lor merită finanțare.

Dragoș Petrescu, investitor Imperiul Leilor: "Este o experiență extraordinară să stai de dimineață până seară să vezi atâția antreprenori, ideile lor, cum sunt ei. Avem super talente în România și oameni care vor să facă, care au putere și au capacitatea să ridice o afacere să o transforme din vis în realitate. "

Mohammad Murat, investitor: "Te pune în postura în care trebuie să decizi în foarte scurt timp, să faci analize în secunde, să știi cum să te poziționezi cu fiecare concurent".

Pentru că miza este mare, propuneri au venit din toate domeniile.

Cristian Onetiu, investitor: "Au venit idei, au venit nebunii, au venit start up-uri, companii care tocmai încep activitataea, dar și companii care sunt de 10-15 ani, care și-au dat seama că pentru a crește au nevoie de investiții și ajutor din partea noastră ca expertiză."

Că să reușească, tinerii aflați la început de drum au primit sfaturi importante.

Monica Cadogan, investitor: "Și în viață și în business e esențială o combinație de perseverență cu analiză, e foarte important să ai rabdare și să te concentrezi într-o anumită direcție."

Daniela Mariscu, investitor: "Să treacă la acțiune e sfatul meu de bază să își facă mici evaluări din când în când, dar să acționeze în scopul celor propuse."

Care sunt cele mai interesante idei și care dintre ele vor primi finanțare, aflați din 12 februarie la PROTV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO