Suferința cumplită a unor copii care și-au pierdut mama din cauza cancerului: „Mă simt abandonat”

Ultima actualizare: 15-11-2019 20:32

Miercuri, echipa Visuri la cheie a ajuns la o familie care trece printr-o suferință cumplită: o boală devastatoare a lăsat doi copii fără mamă.

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au mers în Vasilați, județul Călărași, unde a cunoscut familia Vâlciu, formată din tatăl Costinel și cei doi copii ai săi: Gabriel, de 9 ani și Cosmina, de 12 ani.

În urmă cu câteva luni mama lor a pierdut lupta cu o boală cruntă. Cancerul a fost cel care a lăsat un soț și doi copii împietriți de durere și a smuls, pentru totdeauna, de pe buzele celor mici cuvântul „mamă”, pe care astăzi nu mai au cui să-l spună.

“Ea ne aducea o stare de bine, eu mă simt ca un copil abandonat că nu mai este mami lângă noi”, sunt cuvintele apăsătoare ale lui Gabriel. Înainte ca drama acestei boli să pună stăpânire pe viețile lor, Costinel și soția lui au început să-și construiască un cămin. Însă, odată ce au aflat că Violeta are cancer, toate economiile lor au fost investite în tratamente, operații și recuperare. Echipa Visuri la cheie a ajuns la ei să le aducă lumină în sufletele umbrite de tristețe.

Dragoș Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi au avut o misiune foarte grea. Nu au trebuit doar să împlinească Visuri la cheie, ci și să păstreze prezența mamei în locuința pe care au renovat-o, ca atunci când cei mici, împreună cu tatăl lor, s-au întors din vacanță să se simtă cu adevărat acasă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO