Subcarpati a lansat albumul "Culese din cartier - Argatu vol. 2". Download mp3 gratuit

Ultima actualizare: 05-12-2013 07:04
Culese din cartier - Argatu vol. 2

Subcarpati a lansat pe 1 decembrie 2013 "Culese din cartier - Argatu vol. 2", album in care folclorul e ridicat la apogeul altor stiluri si genuri muzicale, precum drum and bass, glitch, dub, dubstep, grime si chiar new wave.

"Culese din cartier - Argatu vol. 2" poate fi descarcat, gratuit, de pe www.subcarpati.com

ARGATU - "Am inceput sa lucrez la album inca din luna martie 2013, in timp ce invatam pentru examenul de bacalaureat si pentru admiterea la Universitatea de medicina si farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi. Multi prieteni ma avertizau in acest timp cu mesaje de genul "Tu esti nebun? in loc sa inveti, faci muzica? ", iar eu raspundeam "Da. Si?" Am ajuns la un rezultat bun la BAC, am fost admis din prima sesiune de examen de admitere la facultatea la care mi-am dorit sa ajung si in final am reusit sa duc la bun sfarsit acum si al doilea album "Culese din Cartier".

Aceste doua albume realizate pana acum reprezinta un nivel pe care l-am atins eu personal in productia muzicala. A trebuit sa "ma plimb" prin multa muzica, multe genuri, sa ascult structuri, masuri, groove-uri, etc. pe care apoi sa le aplic si eu, dar inca mai am de invatat. Sper sa nu ma opresc aici, sincer, nici nu vreau sa ma opresc doar aici. in limita timpului disponibil, voi incerca sa duc mai departe albumele mele. Nu doar vol.1 si vol.2, ci mai multe. Big up!”

Dragostea pentru folclor a inceput in momentul in care strabunicul sau i-a cantat la fluier pe un camp, cand era mic.

"Ce reprezinta folclorul pentru mine? As putea raspunde intr-un singur cuvant, atat pentru mine cat si pentru restul. PE NOI! Iar muzica este un hobby frumos la care nu voi renunta niciodata. A trebuit sa "ma plimb" prin multa muzica, multe genuri, sa ascult structuri, masuri, groove-uri, etc, pe care apoi sa le aplic si eu; dar inca mai am de invatat. Sper sa nu ma opresc aici, sincer, nici nu vreau sa ma opresc aici” - ARGATU.

Facebook Argatu
Facebook Subcarpati

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO