Starul k-pop Suga, testat pozitiv la coronavirus după ce trupa BTS a revenit din Statele Unite

Ultima actualizare: 24-12-2021 16:04
bts
Profimedia

Suga, compozitor şi membru al trupei k-pop BTS, a fost testat pozitiv la coronavirus după ce a revenit din Statele Unite unde celebra formaţie sud-coreeană a susţinut concerte cu spectatori, a anunţat vineri managerul trupei, potrivit Reuters.

Suga, în vârstă de 28 de ani, pe numele său real Min Yoon-gi, a primit confirmarea infectării vineri, pe când se afla în carantină autoimpusă la domiciliu, unde se afla de joi, potrivit Bit Hit Music.

Cântăreţul a fost vaccinat cu a doua doză a unui ser anti-COVID-19 în luna august, nu a intrat în contact cu niciun alt membru recent şi nu prezenta simptome, a precizat compania.

''În prezent se tratează singur la domiciliu'', se mai precizează în comunicat. ''Considerăm sănătatea artiştilor principala noastră prioritate şi vom face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Suga să se recupereze rapid'', se mai spune în comunicat.

Trupa a avut ''câteva angajamente personale în Statele Unite'' după ce a susţinut primele concerte cu spectatori de la începutul pandemiei în Los Angeles.

Big Hit Music a anunţat că BTS va lua o pauză pe perioada sărbătorilor de iarnă şi se va pregăti pentru un nou concert şi album.

De la debutul în 2013, BTS a declanşat o frenezie globală k-pop graţie muzicii şi coregrafiei lor optimiste şi antrenante, precum şi versurilor şi campaniilor sociale menite să entuziasmente tinerii.

Trupa a câştigat pentru prima dată trofeul ''artistul anului'' la gala American Music Awards desfăşurată în noiembrie şi, printre alte premii, şi cel pentru ''cea mai bună melodie pop'' graţie hit-ului ''Butter''.

Din cauza pandemiei de coronavirus, anul trecut BTS a amânat, ca ulterior să anuleze, ceea ce ar fi trebui să fie cel mai mare turneu global al trupei, alcătuit din aproape 40 de concerte, recurgând în schimb la spectacole online.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO