Ogica le ataca pe Simona Sensual si Alina Plugaru


Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 13:00
Data publicarii: Joi 09 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

De cand s-a despartit de prietenul jucatorului la loto, de Nicu Maharu, Simona Sensual a intrat in vizorul lui Stelian Ogica care a declarat despre ea ca "are un caracter infect" si ca este o "prapadita". Nici Alina Plugaru nu se afla in gratiile lui.

Ai uitat ca Maharu te-a luat de pe strada si ca te-a crescut, ca ti-a luat masina si ca ti-a cumparat coaforul? Tu nu ai nimic, nici macar bani sa-ti platesti chilotii de pe tine!
Ogica

Focoasa blonda nu vrea sub nici o forma sa se impace cu Maharu, dupa ce acesta a batut-o pentru ca a primit un telefon de la un alt barbat. Vedeta s-a plans de dureri de coloana dupa accident si de pierderi de memorie, dar, cu toate astea, nu a depus nici o plangere la politie.

Stelian Ogica, fiind prietenul lui Maharu, s-a simtit obligat sa o acuze pe Simona pentru lipsa de recunostiinta. Jucatorul la loto a mai declarat ca singurul lucru care il opreste sa-i rupa picioarele Simonei este faptul ca prietenul lui tine prea mult la ea.

Dar nici Simona nu poate sta calma, acuzandu-l ca are probleme serioase. Aceasta il sfatuieste pe Ogica sa-si gaseasca o ocupatie serioasa si sa nu o mai hartuiasca pe la televiziuni.

"Daca o demachiezi si ii schimbi freza, e praf", a declarat Stelian Ogica despre Simona, in exclusivitate pentru www.stirileprotv.ro.

Jucatorul la loto o provoaca pe aceasta si pe colega ei din showbiz, Alina Plugaru, sa lase hainele si fardurile deoparte, caci fara ele n-ar insemna nimic.

"Sa se dezbrace si sa se demachieze si sa le vedem atunci valoarea de cartier", le-a instigat acesta pe cele doua blonde.

Simona Sensual are blog
Simona Senzual, unde te grabesti?
Simona Sensual, hartuita sexual in adolescenta!
VIDEO PROTVPLUS.RO