Andy Garcia si-a luat adio de la Romania, dupa filmarile la "What about love"

Ultima actualizare: 02-11-2012 14:23

Andy Garcia a lasat in urma Romania, dar nu inainte sa-si invite prietenii la o petrecere intr-un local pretentios din centrul Bucurestiului.

A venit si Sharon Stone, insotita de iubitul ei, modelul argentinian... Martin Mica. Nici ei, nici Andy Garcia n-au stat prea mult la petrecere, dar cine a vrut, tot a apucat sa "fure" o fotografie cu ei.

Andy Garcia a sosit primul la petrecere. Asa cum a promis a ajuns, la ora 22.00. Elegant imbracat, aproape la fel ca pe platoul de filmare, numai ca ii lipsea cravata rosie, a coborat relaxat din masina.

O ora mai tarziu, cand invitatii nici nu mai sperau sa apara, a ajuns si Sharon Stone. Galant, iubitul ei a iesit primul din masina, i-a deschis portiera si a ajutat-o sa coboare. Imediat dupa ce frumoasa blonda a intrat in local, fermi, bodyguarzii au dat ordine clare. Diva nu a stat mai mult de doua ore la petrecere, dar pe bodyguarzi i-a lasat sa mai petreaca.

Andy Garcia n-a mai ramas nici el mult dupa miezul noptii, ca sa apuce probabil sa se si odihneasca inaintea plecarii din Romania. Doar ca nu a parasit clubul fara peripetii. Bodyguarzii au tinut sa traga masina cat mai aproape de local si nu si-au dat seama ca au oprit-o in dreptul unui stalp, iar actorul n-avea cum sa urce.

Dupa acest incident, nimeni nu s-a mai gandit la asistentul personal al lui actorului, care venise cu aceeasi masina si care a ramas pe jos. Petrecerea a fost una privata, cu circuit inchis, iar oaspetii au intrat numai pe baza de invitatie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO