Selena Gomez, la un pas de moarte după transplantul de rinichi

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Selena Gomez
Instagram/Selena Gomez

Francia Raisa, tânăra care i-a donat Selenei Gomez un rinichi, susține că artista a fost aproape de moarte, după operația de trei ore pe care a avut-o în 2017.

Într-un interviu pentru W., Raisa a mărturisit că intervenția medicală a fost la un pas să devină fatală, informează The Independent.

„Nu voiam să mănânc sau să beau nimic. Selena a avut și ea o complicație. La câteva ore de la operație m-am trezit și am văzut un mesaj de la ea în care mi-a scris: „Sunt foarte speriată. Rinichiul meu era foarte activ, dar când m-am mișcat mi s-a spart o arteră”, a povestit ea.

Astfel, cântăreața a intrat din nou în operație. Medicii i-au luat o venă din picior pentru reconstrucția unei noi artere. „Ar fi putut să moară”, a mai spus Raisa.

La scurt timp de la operație, Selena Gomez a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care a povestit prin ce schimbări a trecut.

„Sunt conștientă cu unii dintre fani au observat că stau departe de viața publică. Am descoperit că am nevoie de un transplant de rinichi. A fost ceea ce mi-a trebuit pentru starea mea de sănătate”, scria Gomez la acel moment.

De când a avut transplantul, Selena Gomez a lucrat la sezonul doi al serialului „13 reasons why” și la viitorul său album. În februarie a confirmat că se tratează pentru anxietate și depresie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO