Scriitorul care castiga 15 mil. de dolari/an, are numarul in cartea de telefon si traieste modest

21-04-2013 14:18


George RR Martin

Zeci de oameni trec in fiecare zi pe langa aceasta casa, convinsi ca in ea sta un om simplu, cu o slujba obisnuita si fara prea multi bani in banca. 

In realitate, in aceasta locuinta din Santa Fe, Nex Mexico locuieste George RR Martin, scriitorul ce castiga 15 milioane de dolari in fiecare an, potrivit Forbes.

Cunoscut in intreaga lume pentru cartile sale din seria "A Song of Ice and Fire", ce au stat la baza serialului HBO "Game of Thrones", Martin a ramas mereu un om cu bucurii simple.

Mananca in restaurante ieftine, primeste fani care vin sa-l viziteze si a refuzat sa-si scoata numarul din cartea de telefon. "Nu vreau sa las faima sa mi se urce la cap".

Singura "extravaganta", daca le putem numi asa, sunt placutele de inmatriculare personalizate cu GRRM, de pe masina sa Mazda RX-7.

Culmea, o casa mult mai prezentabila este fix vis-a-vis de cea in care locuieste scriitorul cu sotia sa. Aceasta apartine tot familiei Martin, dar este folosita exclusiv pentru colectia de carti si figurine a celor doi.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO