Sclava Isaura, la 55 de ani. Lucelia Santos este in prezent actrita, regizor si producator. FOTO

Ultima actualizare: 24-08-2013 07:00
Sclava Isaura

Actrita braziliana Lucelia Santos a devenit cunoscuta in intreaga lume gratie rolului principal interpretat in telenovela de succes "A Escrava Isaura/Sclava Isaura", difuzata in peste 80 de tari. In prezent, actrita si-a indreptat atentia catre teatru.

Lucelia Santos, care a inceput sa studieze teatrul la varsta de 14 ani, a fost convinsa sa joace in telenovela "Sclava Isaura" in 1976, succesul fiind unul fulminant nu numai in Brazilia, ci in intreaga lume.

Este unul dintre cei mai infricosatori cantareti din lume. Cum arata Marilyn Manson nemachiat si cum arata iubita lui fotomodel

Desi a fost realizat in anii '80, serialul a devenit extrem de popular in anii '90, cand a inceput sa fie distribuit de fostele tari comuniste, in Romania fiind difuzat in 1992 de postul national de televiziune.

De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat in numeroase telenovele, insa a cunoscut succesul si cu prestatiile sale din filme (Bonitinha, mas Ordinaria - 1981, As Sete Vampiras - 1986, Destino - 2008). Ultimul film in care a jucat a fost "Lula, o Filho do Brasil" (2010).

Acum in varsta de 55 de ani, actrita braziliana si-a indreptat atentia catre teatru, fiind regizor si producator.

Ea pastreaza legatura cu fanii sau prin retelele de socializare sau blog, fiind extrem de activa pe contul de Twitter.

Lucelia a fost casatorita cu compozitorul si dirijorul John Neschling, de care a divortat. Ea are un fiu, Pedro, in varsta de 30 de ani, care este si el actor.

Lady Gaga, decolteu plin de vergeturi la numai 27 de ani. Cum s-a afisat la premiera noului videoclip - FOTO

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO