Scene incredibile la concertul Bon Jovi. Cum au văzut sute de persoane gratis spectacolul


Ultimul update: Luni 22 Iulie 2019 14:48
Data publicarii: Luni 22 Iulie 2019 14:45
Categorie: Stiri Mondene
Bon Jovi la Bucuresti

Controverse cu privire la concertul trupei Bon Jovi: sute de oameni ar fi urmărit spectacolul, gratis, din curtea Palatului Parlamentului.

 

Oana Gheorghiu, vicepreședintele asociației Dăruiește Viață, a scris pe pagina de Facebook că persoanele care au evitat să plătească bilet s-au dus pe dealul Parlamentului, unde plătitorii nu au avut acces.

Ceva frumos, neaoș, românesc. Dealul Parlamentului, acolo unde plătitorii de bilete nu au acces, e plin de oameni. Sute, după estimarea mea. Cu jandarmi printre ei.

Cum au intrat acolo oamenii? Ce părere au organizatorii, dar mai ales Jandarmeria Română, care gestionează accesul în curtea Parlamentului, ar fi interesant să aflăm.

În rest e bine în România, respectul pentru munca unor artiști și efortul unor organizatori e la cote maxime”, este mesajul Oanei Gheorghiu.

Câteva ore mai târziu, Oana Gheorghiu a postat și un filmuleț în care se pot vedea zeci de mașini care ies din curtea Parlamentului, la finalul concertului.

Aceste zeci de mașini ies din Curtea Parlamentului, după concertul Bon Jovi. Am întrebat un jandarm ce fel de bilet era necesar pentru a avea acces gratuit cu mașina și super poziție la concert. Să fii trecut în tabel, mi-a spus.

Nesimțirea politicienilor e fără limite, căci nici măcar un bilet la concert nu plătesc și nici cu prostimea nu vor să se amestece.

Mă întreb în ce țară, Pralamentul e folosit pentru a vedea moca un astfel de concert?

Jandarmeria Română trebuie să explice situația acestui eveniment organizat în Curtea Parlamentului, cu resurse publice”, a adăugat Oana Gheorghiu.

Sursa: Facebook

VIDEO PROTVPLUS.RO