Răstunare de situație. Detaliul care ar putea dovedi nevinovăția lui Michael Jackson

05-04-2019 20:57


Michael Jackson

Autorul biografiei lui Michael Jackson a declarat că bărbatul care a susținut că a fost molestat în copilărie de Regele Pop minte deoarece camera în care ar fi avut loc presupusul abuz s-a construit abia la doi ani după ce incidentele ar fi avut loc.

Mike Smallcombe a subliniat că, urmărind documentarul Leaving Neverland, și-a dat seama de un detaliu care i-ar putea dovedi nevinovăția lui Michael Jackson, scrie The Mirror.

James Safechuck susține că a fost abuzat sexual de vedeta pop pe când avea doar 7 ani, într-o cameră la etaj, în stația din parcul de distracții Neverland. Abuzurile au avut loc pe o perioadă de 4 ani, între 1988 și 1992.

Însă, biograful artistului susține că construcția stației respective din parcul de distracții a început abia în 1993 și s-a deschis în 1994, adică la doi ani după ce Safechuck susține că ar fi fost abuzat acolo.

“Abuzul din încăpere nu a fost posibil dacă incidentul s-a încheiat în 1992, așa cum susține Safechuck, pentru că pe atunci nu exista clădirea. Era o diferență de doi ani”.

De asemenea, cântărețul se afla în turneul Dangerous și apoi s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pe perioada întregii perioade în care stația s-a construit.

“Stația s-a deschis în 1994, când Michael Jackson locuia în cealaltă parte a lumii. S-a întors la Neverland în 1995, la 3 ani după ce Safechuck susține că a fost abuzat, pe când acesta er deja adult”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO