Premieră pentru Playboy Germania. Un model transgender, pe coperta ediției din ianuarie

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Model trans germania
Facebook/Playboy Germania

Ediția germană a revistei Playboy va dedica, pentru prima dată în istoria sa, prima pagină unui model transgender. Este vorba despre Giuliana Farfalla, în vârstă de 21 de ani, care a devenit cunoscută datorită participării la „Next Top Model”.

Revista care va apărea joi dedică luna aceasta prima pagină lui Giuliana Farfalla, care s-a născut la Breisgau (sudul Germaniei) sub numele de Pascal Radermacher şi care la 16 ani a decis că vrea să devină femeie, informează EFE, citat de Agerpres.

Farfalla şi-a dat seama încă din copilărie că se dezvoltă „într-un corp străin" şi că nu aparţine sexului masculin. În declaraţii acordate Playboy, Farfalla şi-a mărturisit dorinţa de a fi recunoscută ca femeie, şi nu ca transsexual.

Directorul publicaţiei, Florian Boitin, a subliniat la rândul său că alegerea în premieră pentru prima pagină a unui transsexual se înscrie în „tradiţia" fondatorului său, Hugh Hefner, care a militat pentru „libertatea individuală" şi împotriva oricărei forme de „discriminare şi intoleranţă"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO