Premieră la Vocea României. Concurentul care s-a răzgândit și a ales un alt antrenor

Ultima actualizare: 05-10-2019 09:29

Vineri seara, la Vocea României, George Aghinea (17 ani) i-a uimit pe cei patru antrenori cu vocea sa specială.

George Aghinea a cântat ”Redbone” și a întors toate scaunele antrenorilor. Cu toate acestea, Smiley a fost blocat de Horia Brenciu și nu a putut intra în cursa pentru câștigarea concurentului în echipa sa.

”Nu înțeleg ce mi se întâmplă!”, a exclamat antrenorul.

Vizibil emoționat, George s-a grăbit să spună că îl alege antrenor pe care l-a blocat pe Smiley, aflând ulterior că este vorba despre Horia Brenciu. Pentru că ceilalți antrenori au fost nedumeriți de situație, iar Tudor i-a cerut să le asculte opiniile, George și-a luat mai mult timp de gândire și l-a ales în final pe Tudor.

George s-a născut în Târgu Ocna, însă în acest moment locuiește în București deoarece a fost nevoit să se mute ca să fie aproape de un centru de tratament pentru deficiența sa de auz. ”Sufăr de hipoacuzie bilaterală”.

La vârsta de patru ani, din cauza unui tratament greșit, s-a ales cu deficiențe de auz, afecțiune cu care încă se luptă. I-a plăcut dintotdeauna să cânte însă nu a putut deoarce trebuia să își protejeze auzul. Abia la vârsta de 14 ani i s-a permis și de atunci a pornit drumul său în muzică.

A făcut cursuri de canto, iar în 2017 a ajuns să participe la emisiunea ”Românii au talent”, ajungând până în finală.

Acum, începe o nouă aventură la Vocea României, alegând să meargă mai departe în echipa lui Tudor Chirilă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO