Povestea tragică a doi frați care au rămas fără mamă, înjunghiată de tată. „Visuri la cheie” i-a vizitat


Ultimul update: Joi 21 Noiembrie 2019 10:11
Data publicarii: Joi 21 Noiembrie 2019 10:08
Categorie: Stiri Mondene
Visuri la Cheie

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu au ajuns în Călimănești, unde au adus un strop de lumină în familia Vasilescu.

Mihai (10 ani) și Maria (4 ani) sunt doi copii greu încercați de viață, care acum sunt crescuți de bunica lor și soțul acesteia.

Mama celor mici s-a stins în urmă cu un an, după ce a fost injunghiată în propria casă, iar tatăl lor este principalul suspect pentru moartea ei.

„Simțeam că ceva este în neregulă”, povestește, printre lacrimi, bunica micuților, cea care și-a găsit fiica fără suflare. În ochii Mariei și ai lui Mihai sticlește o tristețe pe care nimeni nu poate sa le-o aline.

Echipa Visuri la cheie a încercat să le aducă bucuria pe chipuri și, prin elementele decorative din casă, să le reamintească de bucuria copilăriei.

Casa veche cu acoperișul prin care se vede cerul și cu multe fisuri lăsate de timp nu a fost cea mai mare provocare pentru arhitecți. Alina, Cristina și Valentin au trebuit să transforme locuința care practic le-a răpit mama celor doi copii într-un nou cămin care să le ofere speranță și să le amintească de clipele frumoase trăite în familie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO