Peste 3 milioane si jumatate de romani au urmarit la ProTV “Singur acasa 2”

Ultima actualizare: 19-12-2012 00:01
Singur acasa

Seria filmelor “Singur acasa” s-a dovedit un cadou perfect pentru toti romanii care vor sa intre in astmosfera Craciunului si sa se bucure de spiritul sarbatorilor de iarna.

Daca saptamana trecuta primul film din seria “Singur acasa” a tinut telespectatorii ProTv tintuiti in fata micilor ecrane, nici “Singur acasa 2” nu s-a lasat mai prejos.

Peste 3 milioane si jumatate de romani au urmarit aventurile simpaticului pusti Kevin care a trebuit si de aceasta data sa-si puna mintea la contributie pentru a face fata tuturor provocarilor prin care a fost nevoit sa treaca.

Pro TV a avut in minutul de aur de la 21.30, un virf de audienta de 19,3 puncte de rating si 34,5% cota de piata la nivelul intregii Romanii.

Filmul difuzat de ProTv intre 20.29-22.51 a devansat la distanta uriasa programele concurente care au obtinut o audienta de 3 ori mai mica decit ProTv.

Astfel se face ca filmul “Singur acasa 2” a fost lider de audienta pe toate targeturile, la nivelul intregii Romanii inregistrind o medie de 15,3 puncte de rating si o cota de piata de 29,0 procente, de mai bine de 3 ori mai mult decat Antena 1 care obtinea doar 4,1 puncte de rating si 7,7% cota de piata.

La nivelul intregii tari filmul era urmarit in medie de aproape 3 milioane de romani.

Si pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, filmul “Singur acasa 2” a inregistrat o audienta medie de 14,9 puncte de rating si 33,4% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,1 puncte de rating si 9,1% cota de piata.

Si pe intreg publicul din mediul urban, ProTv a inregistrat o audienta medie de 13,8 puncte de rating si 27,1% cota de piata, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 4,9 puncte de rating si 9,6% cota de piata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO