Parlamantarul "Bula" il vrea inapoi pe Ceausescu!

Dată publicare: 01-01-2000 00:00
Dată actualizare: 02-10-2012 17:09


Ernest Fazekas si Ramon Cotizo

Invitat la emisiunea Expresul de Romania, de la Radio Info Pro, viitorul parlamentar Nicolae Stan, zis Bula,  a recunoscut ca il cam regreta pe "impuscat"

Nicolae Stan a candidat la alegerile din 30 noiembrie si a castigat detasat mandatul de parlamentar. Printre invinsii sai se numara si Mitica "de la Liga' Dragomir.

Cu porecla de Bula nu are nicio problema. Chiar se mandreste cu ea! Cine nu crede .. sa asculte!

Nicolae Stan recunoaste deschis: ii este inca drag "raposatul". Mai precis, ii lipsesc...realizarile acestuia.

Numai cine nu muncea nu avea, dar sa stiti ca ii lua de pe strada si ii ducea la munca. Acuma ii ia de la munca si ii trimite acasa, in somaj.
Bula
„Nu mi-e rusine de ce a facut Ceausescu in Romania! El a muncit, a construit, iar dupa aia, altii au furat!”

Parlamentarul Bula ii va reprezenta in Camera Deputatilor pe localnicii din Scornicesti, orasul de bastina al „celui mai iubit fiu al poporului"

"Era mai bine atunci"

Crede Nicolae Stan.  Care nu se poate abtine si compara vremurile grele de acum cu... "Epoca de Aur".  

De altfel, viitorul parlamentar al Romaniei s-a suparat  cand DJ-ul Info Pro, Ramon Cotizo, i-a propus sa demoleze casa in care s-a nascut Nicolae Ceausescu si sa puna in loc un zgarie-nori!

„Expresul de Romania” este cea mai noua emisiune de la Radio Info Pro! Buna dispozitie, precum si cele mai haioase stiri sunt aruncate "in aer” in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 6 la 9. Responsabili: „feroviarii” Ramon Cotizo si Ernest Fazekas.


Sursa: InfoPro


VIDEO PROTVPLUS.RO