Pac-Man a "atacat", oficial, Terra. Filmul "Pixels: O aventura digitala" a avut premiera in SUA

Ultima actualizare: 22-07-2015 07:03
Pac-Man - FACEBOOK

Cum ar fi ca personajele din jocurile video, marite de sute de ori,
sa ne invadeze strazile, cu intentii nu tocmai prietenoase? Adam Sandler interpreteaza unul dintre pamantenii care afla pe pielea lor acest lucru, in "Pixels: O aventura digitala".

Filmul a avut premiera la New York si va rula si in Romania.
Povestea din "Pixels" incepe in 1982, cand NASA a trimis in spatiu o capsula prin care rasa umana intentiona sa se prezinte eventualilor extraterestri. Printre obiectele incluse erau cateva jocuri video populare pe atunci, printre care si "Pac-Man". Doar ca extraterestrii au luat-o drept o declaratie de razboi.

Planeta e invadata de personajele din Pac-Man si alte jocuri, iar presedintele Americii cheama in ajutor cativa cunoscatori. Printre ei, patru fosti campioni de Pac-Man si insusi creatorul jocului, japonezul Toru Itawani. Tatic de fetite si fost impatimit de Pac-Man in copilarie, Adam Sandler marturiseste ca i-a placut sa faca un film pentru copiii de toate varstele.

Adam Sandler: ''Imi place sa merg la cinema si sa-mi spuna barbati de varsta mea ce priceputi erau la jocul asta, iar apoi sa-l joace si copiii lor''.

"Pixels" e regizat de Chris Columbus, care a semnat filme precum "Harry Potter", "Doamna Doubfire" sau "Singur acasa''. Semn ca subiectul noului sau film atrage si publicul feminin, la premiera a venit si Miss Univers, Paulina Vega.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO