One Direction, artistii anului la premiile AMA. Jared Leto si Celine Dion, tribut emotionant in memoria victimelor din Paris


Ultimul update: Joi 26 Noiembrie 2015 07:07
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2015 13:57
Categorie: Stiri Mondene

Premiile American Music, desfasurate duminica noapte in Los Angeles, i-au incoronat drept artistii anului pe baietii din trupa One Direction, chiar inainte ca acestia sa intre intr-o "pauza indelungata".

Taylor Swift si Nicki Minaj au castigat si ele cateva premii, la ceremonia prezentata de Jennifer Lopez. Cele mai emotionante momente au fost insa omagiile aduse victimelor din atentatele de la Paris.

Spectacolul a inceput.. in forta, cu un recital energic al lui Jennifer Lopez, care a fost si amfitrioana evenimentului.

Marii castigatori ai serii au fost Taylor Swift si One Direction. Cei patru britanici au castigat cel mai mare premiu al serii - "Artistii anului", dar si "cel mai bun grup"- trofeu pe care l-au luat pentru al treilea an la rand. Prince si-a facut una dintre rarele aparitii in public, pentru a prezenta trofeul celui mai bun album RNB, acordat artistului The Weeeknd.

Insa cele mai asteptate momente au fost cu siguranta, recitalurile.

Justin Bieber a cantat nu una, ci trei melodii... Cel mai nou hit, "Sorry" a prilejuit un numar de coregrafie... in ploaie.

Veterana Alanis Morissette si-a interpretat hitul "You Oughta Know", impreuna cu Demi Lovato. Dealtfel, piesa in sine implienste anul acesta 20 de ani.

Fanilor Star Wars le-a fost dedicat un moment special- grupul acapella Pentatonix a imbracat costumele personajelor din film si a interpretat cateva dintre melodiile de pe coloana sonora.
Pentru binecunoscuta tema muzicala a seriei- grupul a fost acompaniat si de orchestra:

Insa cel mai emotionant moment al serii a fost un tribut adus victimelor din atentatele de la Paris.

Coplesit de emotie, Jared Leto a amintit de concertul pe care l-a avut in sala Baraclan cu trupa lui, 30 Seconds to Mars, acum cateva luni.

 

Jared Leto: Franta conteaza, Rusia conteaza, Siria conteaza, Mali si Orientul Mijlociu conteaza, Statele Unite conteaza, intreaga lume conteaza. Pacea este posibila!

Iar Celine Dion a interpretat melodia lui Edith Piaf - "L'hymne A L'amour" in timp ce pe ecranul din fundal rulau imagini cu simboluri ale Parisului.

VIDEO PROTVPLUS.RO