”Omul-furnică” își continuă aventurile cu o nouă parteneră - Viespea


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018 08:27
Categorie: Stiri Mondene

Studiourile Marvel au scris încă un capitol al unei îndrăgite poveşti cu super-eroi. "Omul-furnică" îşi continuă aventurile într-un nou film, în care o are parteneră de partea dreptăţii pe Viespea.

Iar pelicula care a avut recent premiera mondială include şi câteva detalii fără precedent.

Premiera filmului "Omul-Furnică şi Viespea" a adunat pe covorul roşu de la Los Angeles o mulţime de vedete, printre care Michelle Pfeiffer, Evangeline Lily, Michael Douglas şi Laurence Fishburne.

Peliculă cu super-eroi îl readuce în prim-plan pe Scott Lang, interpretat de Paul Rudd. Acesta încearcă să jongleze între rolul de tată şi cel de Om-Furnică. Existenţa lui, şi aşa plină de provocări, este schimbată de o nouă misiune, şi mai periculoasă, în care trebuie să facă echipă cu Viespea.

Evangeline Lily joacă rolul primului super-erou de sex feminin din universul Marvel, al cărui nume apare în titlul filmului.

Evangeline Lily: "În acest film sunt mândră să spun că recunosc adevărata putere feminină, puterea de a fi vulnerabilă, de a fi elegantă, de a fi graţioasă şi blândă şi bună."

O altă premieră pentru universul Marvel este faptul că personajul negativ este tot o femeie, deşi, în benzile desenate care stau drept sursă de inspiraţie pentru pelicula, maleficul "Ghost" este bărbat.

Hannah John-Kamen, actriţă: "E grozav ca femeie să ai ocazia să joci un personaj foarte puternic, care poate deveni o inspiraţie pentru oameni. E un pas în faţă."

Filmul "Omul-Furnică şi Viespea" ajunge în cinematografele de la noi din ţară săptămâna viitoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO