O realizatoare radio a ajuns direct în finala „Cântă acum cu mine“. Juriul i-a cerut bis


Ultimul update: Luni 04 Martie 2019 10:50
Data publicarii: Luni 04 Martie 2019 00:17
Categorie: Stiri Mondene
andra botez

O realizatoare radio în vârstă de 34 de ani a stârnit ropote de aplauze în prima ediţie și a ajuns direct în finala ”Cântă acum cu mine”, de la Pro TV.

Andra Botez, realizator radio la un post local, a cucerit juriul şi publicul cu energia ei pozitivă.

„Nu am mai fost în niciun show de televiziune, e o provocare foarre mare. Ca artist, eşti obişnuit să dăruieşti muzică celor din faţa ta văzându-i stând pe scaun şi neridicându-se, dar aici e mai mult decât a dărui muzică, aici înseamnă să-i faci pe oameni să te înţeleagă aşa cum eşti pe deplin“, a declarat Andra Botez înainte de a urca pe scenă.

Andra i-a ridicat pe cei 100 în picioare și chiar i-au cerut „bis”.

„De unde ai apărut? Sincer, m-ai blocat, m-ai spart! Pe cuvântul meu dacă mai cânt piesa asta vreodată, nu mai pot“, a declarat solistul Tibi Scobiola.

„Ceea ce e interesant este că în seara asta am avut atât de multe genuri, voci, timbre, dar cumva s-a terminat apoteotic. Şi faptul că a venit şi jazz-ul şi despre ce e vorba în jazz – puterea de a improviza, puterea de a fi liber, puterea de a nu depinde de nişte tipare, ci de a le depăşi, de a crea ceva nou de fiecare dată. Asta ai reuşit tu, să fii originală, să fii altfel“, a felicitat-o şi Loredana Groza, căpitanul juriului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO