Bon Jovi i-a dezamăgit și pe fanii străini veniți la București. ”Pare că are alergie”


Ultimul update: Luni 22 Iulie 2019 19:55
Data publicarii: Luni 22 Iulie 2019 19:17
Categorie: Stiri Mondene

Trupa Bon Jovi a concertat, duminică seară, din nou la București, la șapte ani după ultima lor vizită. Aproape 60.000 de fani au cântat împreună cu artiştii lor preferaţi cele mai cunoscute melodii.

Însă au existat şi spectatori dezamăgiţi de prestația lui Jon Bon Jovi, solistul trupei. Pe de altă parte, după concert, zeci de mașini ieșeau din curtea Parlamentului, iar cei care le-au surprins susțin că cei aflați înăuntru ar fi folosit peluza Palatului ca să vadă gratis concertul.

Una dintre legendarele trupe rock ale anilor '90, Bon Jovi are peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 2.800 de concerte în 50 de țări. Fanii au cântat împreună cu artiştii celebra „It s my life."

Fană: „Foarte frumos, e spectaculos, aşa cum ne aşteptam să fie. Nişte amintiri de neuitat. Să cântăm în public împreună cu el „It's my life."

Fan: „Super, foarte bun.”
Reporter: „Ce v-a plăcut cel mai mult?”
Fan: „Energia, foarte mult mi-a plăcut, concertul, un adevărat cântăreţ."

Fană: „Super fain, am venit de la Hunedoara pentru el.”
Reporter: „Cum ţi se pare atmosfera?”
Fană: „Super faină, multă lume, aferent pentru asemenea trupă. Mare fan Bon Jovi de mult timp."

În aprilie anul trecut, după un sondaj public, care a atras peste 1 milion de voturi din partea fanilor, formaţia Bon Jovi a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame. Au venit să-i vadă la Bucureşti oameni din toată lumea.

Fană venită din străinătate: „A fost uimitor, a fost o experienţă cu adevărat uimitoare. Un vis devenit realitate pentru orice fan Bon Jovi, pentru fanii de muzică rock, a fost uimitor. O noapte de neuitat cu siguranţă."

Nu toţi au fost însă la fel de încântaţi. Unii spectatori au plecat mai devreme de la concert.

Participantă: „Trupa super bună... Interpretul probabil că nu mai poate."

Participantă: „Nu mi-a plăcut. L-am văzut şi în 2011, parcă, şi a fost super. Acum...la pământ... nu îl mai ţine vocea."

După două ore de muzică, trupa s-a înclinat în fața fanilor, iar înainte de ultima piesă, solistul în vârstă de 57 de ani a spus: „Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm"...

Fană venită din străinătate: „Vocea lui sună un pic mai rău, dar se pare că are alergie. O dată l-am văzut în Sofia şi s-a chinuit cam la fel. Dar trupa a fost excelentă, iar atmosfera, mulţimea, oamenii au fost minunaţi. Şi ce imagine iconică să fii în faţa Casei Popurului şi să cânte Bon Jovi.”

Coincidenţă, din curtea Parlamentului au ieşit după concert zeci de maşini. Oana Gheorghiu de la Asociaţia Dăruieşte Viaţa, cei care construiesc un spital pentru copii în Bucureşti, a surprins scenele.

Oana Gheorghiu: „Ia uite câţi sunt, fii atent... cât de mişto.”

Aceasta se întreabă dacă nu cumva Parlamentul e folosit pentru a vedea gratis un astfel de concert. Potrivit Regulamentului clădirii Parlamentului parcarea instituţiei poate fi folosită în afara programului doar cu aprobarea conducerii celor două camere ale legislativului. Instituţia nu a răspuns încă solicitării Ştirilor PROTV.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO