Motivul pentru care Instagram i-a eliminat contul nepotului fostului președinte american JFK

11-02-2021 13:29


Robert F. Kennedy Jr.

Platforma Instagram, deţinută de Facebook Inc, a eliminat contul lui Robert F. Kennedy Jr., după publicarea unor informaţii eronate despre COVID-19.

Kennedy, nepotul regretatului preşedinte John F. Kennedy, şi reprezentanţii săi nu au oferit încă informații despre incident.

„Am eliminat acest cont pentru că a împărtășit în mod repetat afirmații nefondate despre coronavirus sau vaccinuri”, a declarat într-un comunicat un purtător de cuvânt al Facebook, potrivit CNN.

Robert F. Kennedy Jr. a făcut în repetate rânduri presiuni asupra Congresului pentru a oferi părinților scutiri de la cerințele statului care îi obligă să își vaccineze copiii.

Kennedy, avocat şi ecologist, este fiul lui Robert F. Kennedy, fost senator american, procuror general şi candidat prezidenţial.

John Fitzgerald Kennedy, cunoscut și ca John F. Kennedy sau JFK, a fost cel de-al treizeci și cincilea președinte al Statelor Unite ale Americii. A fost în funcție din 1961, până la asasinarea sa din 22 noiembrie 1963, la Dallas, Texas.

Sursa: Agerpres, CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO