Motivul pentru care Gala Premiilor Oscar va fi mai scurtă decât de obicei

×
Codul embed a fost copiat

Mai sunt două zile până la evenimentul anului de la Hollywood - premiile Oscar. Va fi o ediţie altfel decât de obicei pentru că nu va avea gazdă, ca până acum.

 

Dar producătorii promit că publicul nu-i va simţi lipsa. Ceremonia va fi antrenantă şi mai scurtă decât de obicei, spun ei.

Pregătirile pentru ceremonia de duminică noapte sunt în toi. Câteva zeci de muncitori au început deja să întindă covorul roşu în jurul clădirii în care va avea loc gala. În total, o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi va fi acoperită de covorul care costă nu mai puţin de 25 de mii de dolari. În paralel se montează o uriaşă copertină - că nu cumva o ploaie neprevăzută să strice ţinutele invitaţilor.

Aşa arată camera verde - adică încăperea în care vor sta vedetele înainte de a urca pe scenă. Anul acesta a fost amenajată ca o încăpere cu pereţi de sticlă aflată în mijlocul oceanului. Scaunele şi canapelele sunt în nuanţe de albastru şi verde marin, cu forme ce amintesc de cochilii şi stele de mare.

Citește și
oscar
Scandal la Oscaruri. Cineaștii condamnă excluderea a 5 categorii importante
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Nu este exclus ca organizatorii să aibă emoţii mai mari decât ale nominalizaţilor. Pentru prima dată în ultimele trei decenii, gala Oscarurilor va fi lipsită de gazdă, după ce Kevin Hart s-a retras din cauza unor glume homofobe mai vechi. Dar producătorii cred că se vor descurca şi în aceste condiţii.

Glenn Weiss, producător: "Nu spun că gazda nu are ce căuta într-o gală ca aceasta. Cred că vom oferi un spectacol dinamic. Va exista divertisment pe tot parcursul ceremoniei. Vor fi tot felul de momente care vor da ritm spectacolului. Nu-i veţi simţi lipsa."

Printre cei care vor înmâna premii se vor număra şi vedete din afara industriei - de la sportiva Serena Williams, până la bucătarul Jose Andres. Organizatorii au renunţat la planul de a oferi patru premii în pauzele publicitare. Dar au păstrat altă regulă - câştigătorii au la dispoziţie 90 de secunde din momentul în care li se anunţa numele până când trebuie să-şi încheie discursul.

Donna Gigliotti, producător: "La un moment dat, oamenii de pe Coasta de Est a Americii trebuie să se ducă la culcare. Trebuie să se trezească devreme a doua zi ca să meargă la serviciu. Aşadar, ar fi drăguţ să putem anunţa cine câştigă Oscarul pentru cel mai bun actor înainte să se culce oamenii."

Este o măsură menită să curme tendinţa de scădere a audientei Oscarurilor. Anul trecut, gala a bătut un record negativ, cu numai 26,5 milioane de telespectatori.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Mâncare inspirată dintr-un film celebru la Balul Oscarurilor:
Mâncare inspirată dintr-un film celebru la Balul Oscarurilor: "Pentru prima dată”

Vită din Japonia, şuncă din Spania şi caviar din Rusia. Vedetele care vor participa la Balul Guvernatorului, organizat imediat după gala premiilor Oscar, vor fi răsfăţate cu un meniu select, de inspiratie internațională.

Scandal la Oscaruri. Cineaștii condamnă excluderea a 5 categorii importante
Scandal la Oscaruri. Cineaștii condamnă excluderea a 5 categorii importante

Nici nu s-a desfăşurat încă, dar ediţia din acest an a premiilor Oscar are iz de scandal.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.

În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral.