Moștenitoarea unui imperiu al modei, confundată cu o prostituată. Reacția tinerei


Ultimul update: Miercuri 01 Mai 2019 13:12
Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2019 13:05
Categorie: Stiri Mondene
Moștenitoarea unui imperiu al modei, confundată cu o prostituată - 3

O tânără de 25 de ani, moștenitoarea unei averi impresionante, a renunțat pentru trei zile la viața plină de lux pentru a participa la o emisiune în care trebuie să experimenteze viața pe străzi, alături de oamenii fără adăpost.

Rukaya Mirza, o bloggeriță de călătorie, trăiește o viață de lux în vestul Angliei alături de părinți. Obișnuită să călătorească doar în locații exotice și să locuiască în hoteluri de lux, tânăra a avut un șoc când s-a lovit de realitatea din stradă, scrie The Sun.

Tânăra a participat la o emisiune în cadrul căreia copiii bogați trebuie să trăiască câteva zile asemenea oamenilor fără adăpost. În urma experienței, Rukaya a devăluit că a rămas cu traume.

VEZI CUM ARATĂ TÂNĂRA CARE A FOST CONFUNDATĂ CU O PROSTITUATĂ

Tânăra a povestit că s-a speriat cumplit când cineva a confundat-o cu o prostituată.

În cadrul emisiunii, Rukaya s-a împrietenit cu o femeie fără adăpost care a avertizat-o cu privire la pericolele vieții de pe străzi. „Îți spun sincer, nu ai rezista pe stradă nici 5 minute. Trebuie să fii puternică”, i-a spus femeia.

Rukaya a povestit că în timpul experiemntului, doi bărbați au confudat-o cu o prostituată și i-au cerut favoruri sexuale.

Sursa: thesun.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO