Monica Gabor: "Cand zic familia mea, ma refer la cea de la Bacau"

04-06-2013 17:44


Monica Columbeanu, Cancan

Fosta doamna Columbeanu a vorbit la Happy Hour despre viata ei din Statele Unite, dar si despre dragostea pe care o va purta mereu familiei de la Bacau.

"Voi incerca sa-i creez iluzia Irinei ca tatal ei si bunicul ei sunt oameni de admirat. Eu nu mint niciodata. Probabil ca Irinel ramane un om de admirat", a spus Monica Gabor la Happy Hour.

Intrebata de Catalin Maruta daca mai viseaza la casa ei din Moldova, Monica a marturisit ca: "Intotdeauna ma gandesc la Bacau, e un vis foarte frumos, incerc sa-mi petrec cat mai mult timp cu familia mea, ma simt foarte bine cu oamenii care m-au iubit neconditionat. Familia mea e cea de la Bacau - mama, tata, surorile mele".

Monica a respins apelativul de "Scorpia de la Izvorani" si a spus ca regreta faptul ca a devenit o oglinda a lui Irinel Columbeanu. "Mi-as fi dorit sa am pe cineva care sa-mi zica daca e bine sa ma imbrac asa, daca e bine sa ma comport intr-un fel, sa vorbesc intr-un fel".

Citeste si: Stupoare maxima pentru pasagerii unui avion! Ce au vazut cand s-au uitat pe geam! "Niciodata n-am fost atat de mirat"

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO