Media Music Awards 2015. Tiberiu Albu, castigatorul trofeului Vocea Romaniei, a fost aparitia serii. Andra a primit 2 trofee

Dată publicare: 04-09-2015 13:10
Dată actualizare: 07-09-2015 00:03


Cea de-a patra editie a ''Media Music Awards'' a avut loc joi seara in Piata Mare din Sibiu.

Evenimentul care a strans cateva zeci de mii de spectatori a reunit 40 dintre cei mai cotati artisti autohtoni, introdusi in scena de gazda galei, actorul Pavel Bartos. Aparitia serii a fost Tibi Albu, castigatorul de la Vocea Romaniei. ''Media Music Awards'' premiaza artistii exclusiv pe baza numarului de difuzari in media: tv si radio.


Tibi Albu, castigatorul editiei de anul trecut a show-ului Vocea Romaniei a cantat in Piata Mare din Sibiu prima piesa scrisa si compusa alaturi de noul sau band: Fameless.

Tibi Albu: “Nu ma asteptam sa ajung aici in jumatate de an. Emotii o sa fie tot timpul, altfel nu as trai. De-abia asteptam sa urcam pe scena avemo chimie misto si abia asteptam sa va aratam asta"


Si Andra si-a incantat fanii cu noua sa piesa Abelya si a primit premiul de popularitate, dar si trofeul pentru cel mai dorit artist. Alaturi de indragita artista pe scena au dansat KidA, trupa concurenta la Romanii au talent.

Andra: “Sunt doua premii care vin din partea fanilor. Ce as putea sa-mi doresc mai mult?  E o seara fericita, stiam doar de acest premiu si a mai venit unul” 

 

Premiile din seara asta de la #MMA Sibiu vi le dedic in totalitate: Fan Like Awards (Cel mai iubit artist roman) si Most...

Posted by Andra on Thursday, September 3, 2015

Smiley si Pavel Bartos se pregatesc deja de noile editii ale show-urilor Romanii au Talent si Vocea Romaniei.  La Sibiu insa Pavel a fost prezent in calitate de gazda iar Smiley ca muzician. Printre cei mai difuzati din Romania...

Smiley: “Ei sunt trupa mea cu care merg la concerte si imi fac veacul. Cantam impreuna deja de 6 ani.  Tocmai am terminat de filmat la Vocea Romaniei ne apucam de romanii au talent in curand."

Pavel Bartos: Chiar vorbeam cu Smiley si Andra si avem un feeleing bun in ce priveste romanii au talent sezonul 6

Show-ul Media Music Awards de la Sibiu a durat aproape 6 ore si a fost transmis LIVE pe MTV si PROTV International.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO