Maria Marinescu si-a vazut visul cu ochii! S-a casatorit cu Frank Colin

Ultima actualizare: 07-08-2012 21:28

Pe o pajiste din fata unui castel de langa Paris, Maria Marinescu i-a jurat, in franceza, iubire vesnica omului de afaceri Frank Colin. Dupa ceremonie, sotii Colin au spus ca-si doresc deja un copil.


Maria Marinescu
s-a casatorit religios sambata pe pajistea din fata unui castel din apropiere de Paris cu omul de afaceri francez Frank Colin. Cei doi s-au cunoscut spre sfarsitul anului trecut si dupa sase luni au ales sa isi uneasca destinele.

La nunta au participat peste 150 de invitati, multi dintre ei veniti din Romania.

Emotionata dar sigura pe ea, Maria a sosit la altar la bratul tatalui ei, medicul Ion Marinescu. A fost primita cu aplauze. Frank i-a ridicat voalul si a sarutat-o cu drag.

Ceremonia, oficiata de un preot catolic, a fost una de vis pentru Maria, care a avut un buchet de crini imperiali, alesi cu grija. Se pare ca sunt florile care ii plac cel mai mult, iar Frank a stiut cum sa o impresioneze.

Langa inelul cu diamant, Frank a aseazat cu grija si verigheta. Intr-un interviu acordat reporterilor Pro Tv, omul de afaceri marturisea ca Maria l-a cucerit prin naturaletea ei si prin faptul ca este o femeie puternica.

Maria si Frank au ales sa faca nunta in Franta, la Pavilion de la Musique de la Comtesse du Barry, un castel de langa Paris, cunoscut pentru faptul ca multi oameni cu stare isi unesc destinele acolo.

Apropiatii cuplului spun ca pentru nunta mirii ar fi scos din buzunar in jur de 200.000 de euro. Dar banii nu mai au nici o importanta atunci cand stii ca ai langa tine omul cu care vei fi impreuna tot restul vietii.

Maria Marinescu a mai fost casatorita cu Ion Ion Tiriac, dar s-au despartit dupa doar cateva luni, de comun acord. De data aceasta, este sigura ca l-a intalnit pe barbatul vietii ei, pe Frank Colin, impreuna cu care a taiat uriasul tort cu fructe si si-a poftit invitatii la nunta pe ringul de dans.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO