Mai sunt doua saptamani pana la startul sezonului 13 din Dansez pentru Tine. Ce surprize te asteapta

12-10-2012 19:32


Au mai ramas doua saptamani, pana cand mult asteptata emisiune, "Dansez pentru tine", va reveni in casele romanilor!

In al 13-lea sezon, ghinionul se va sparge pe ringul de dans, in ritmul muzicii si al coregrafiilor spectaculoase. Se anunta un sezon cu noroc, plin de emotie, surprize si noutati.

Ghinionul i-a urmarit pe concurenti care participa in aceasta editie a show-ului "Dansez pentru tine" de cand se stiu, insa, in ciuda tuturor piedicilor ivite in viata, au ramas niste luptatori, cred in sansa lor si vor cu orice pret sa-si vada visurile implinite. In cel de-al 13-lea sezon, dansul va fi talismanul lor norocos.

"Toata viata lor au fost urmariti de ghinion si vin acum prin dans sa alunge acest ghinion, sa atraga norocul in viata lor si sa-si schimbe destinele, fiindca asta facem noi intotdeauna la Dansez pentru tine, ii ajutam sa-si schimbe destinele si sa-si aduca mai multa bucurie in viata.", spune Iulia Vantur.

"Cred ca sezonul cu nr. 13 va aduce mult noroc celor care participa, desi poate la DPT de atatia ani, oamenii se asteapta de la bun inceput ca vor castiga ceva. Le spun celor care gandesc asa ca nu cred ca asta e drumul. Intotdeauna au avut de castigat oamenii care si-au dorit sa experimenteze acest lucru", spune si Stefan Banica Jr.

Competitia visurilor se muta intr-un decor nou si surprinzator, iar coregrafii vor avea o misiune mai dificila ca niciodata. Vor trebui sa lucreze in echipa, pentru ca in cel de-al doilea dans al serii va fi transpusa o poveste la care vor participa toate perechile in acelasi timp.

Din 26 octombrie, de la 20.30, Stefan Banica si Iulia Vantur va asteapta cu drag. Vor demonstra ca sunt gata sa lupte cu daruire pentru visul partenerilor lor Bianca Dragusanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ionita, Daniel "Max" Dragomir, Pavel Stratan, Serban CopoT ( "Hiena" de la Animal X) si Marian Dragulescu.

Pe 27 octombrie, a doua zi dupa lansarea sezonului 13 "Dansez pentru tine", va incepe si turneul national de promovare a noului album al lui Stefan Banica, "Altceva". Iar anul se va incheia cu traditionalele concerte de Craciun de la Sala Palatului.

"Vom canta si de pe noul album, dar in mare parte vom aduce oamenilor o noapte de Craciun cu Stefan Banica... acea atmosfera magica de Craciun", a declarat Stefan Banica Jr.

VIDEO PROTVPLUS.RO