Legatura dintre Paul Walker si Heath Ledger. Cinci staruri care au murit in mijlocul filmarilor

Ultima actualizare: 06-12-2013 00:01
paul walker

Moartea tulburatoare a lui Paul Walker il pune pe actorul hollywoodian pe lista trista a starurilor care si-au pierdut viata in mijlocul filmarilor.

Milioanele de cinefili care au urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Brian O'Conner (Paul Walker) si Dominic Toretto (Vin Diesel) din 2001, cand a fost lansata franciza Fast & Furious se intreaba ce directie va lua seria cinematografica dupa decesul lui Paul Walker.

Nu este, insa, singura vedeta din lumea filmului a carei disparitie fulgeratoare i-a obligat pe producatori sa faca modificari insemnate in filmele la care lucrau.

Decizia studiourilor Universal dupa moartea lui Paul Walker. Se cere oprirea seriei Fast & Furious

Mult indragitul actor australian, Heath Ledger, a murit in 2008, lasand in aer filmarile de la "The Imaginarium of Doctor Parnassus".

Regizorul Terry Gilliam a apelat la 3 actori pentru a continua filmarile. Johnny Depp, Jude Law si Colin Ferrell au interpretat pe rand, in film, versiuni ale personajului jucat de Ledger. Pelicula, lansata in 2009, a primit recenzii pozitive, insa a fost eclipsata de interpretarea lui Heath in "The Dark Knight".

River Phoenix avea 23 de ani cand a murit din cauza unei supradoze de droguri. Ultimul film in care a jucat starul american "Dark Blood" a ramas neterminat timp de aproape doua decenii. A fost in cele din urma finalizat anul trecut de regizorul danez George Sluizer.

Povestea lui Brandon Lee e poate una din cele mai cunoscute de la Hollywood. Fiul lui Bruce Lee  a fost ucis chiar pe platourile de filmare, impuscat in timp ce turna o scena pentru filmul "The Crow", in 1993.

In film, juca rolul unui muzician intors din mormant pentru a-si razbuna moartea. Actorul a murit la 28 de ani, chiar in noaptea in care a fost impuscat. Studiourile Miramax s-au oferit sa plateasca in plus scenaristii pentru a completa pelicula. "The Crow" a fost lansat in 1994 si a fost un succes de box office.

Natalie Wood s-a inecat in timp ce lua o pauza de la filmarile peliculei SF "Brainstorm", in 1981. Filmarile s-au oprit temporar, scenaristii au modificat povestea iar restul scenelor au fost realizate cu o dublura a actritei. "Brainstorm" a intrat in cinematografe in 1983 si nu a reprezentat un succes de box office.

Si moartea lui Marilyn Monroe i-a bagat in incurcatura pe producatorii comediei "Something’s Got to Give", care nu voiau sa o foloseasca pe actrita de la bun inceput. Dupa moartea ei, in 1962, proiectul a inceput de la zero sub un alt nume "Move Over, Darling"(1963) cu Doris Day si James Garner inlocuindu-i pe Marilyn Monroe si Dean Martin. Scenele cu Monroe din "Something’s Got to Give" au fost transformate intr-un documentar.

Paul Walker, de la "Tanar si Nelinistit" la "Furios si Iute": 10 roluri memorabile


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO