MASTERCHEF, SEZONUL 5. Cele mai tari momente ale celei de-a doua editii. Concurentul care i-a enervat pe jurati

×
Codul embed a fost copiat

MASTERCHEF, SEZONUL 5/ Cel mai exploziv show culinar este pe cale sa schimbe noi destine si sa impresioneze prin maretia si dinamica spectacolului.

MASTERCHEF, SEZONUL 5/ Ca de fiecare data, cei trei jurati de la MasterChef au tras linie la final de editie. Concurentii din cadrul emisiunii de luni seara au reusit sa trezeasca in cei trei Chefi sentimente din cele mai diverse.

Daca unii au reusit sa ii induioseze pe Chef FOA si pe Chef Adrian Hadean, de departe, cea mai categorica de aceasta data a fost Chef Patrizia Paglieri: "Numai un idiot poate sa raspunda asa ceva in fata unui juriu". Nu numai ca a aruncat la gunoi farfuria unui concurent, ci l-a si indemnat pe un altul sa isi arunce singur preparatul la cos.

Cei trei au ramas si placuti impresionati de determinarea altor concurenti. 

Desfasurarea emisiunii, LIVETEXT:

Citește și
Masterchef sezonul 5
MASTERCHEF Sezonul 5, debut cu surprize. Juratii au cunoscut o femeie care nu stie sa gateasca si pe "iluzionistul bucatar"
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Ora 22.28 Ultimul concurent de la MasterChef din cea de-a doua editie i-a impresionat pe cei trei jurati in mod egal. A gatit tanjine de miel si linte. Concurentul a avut si un cadou pentru Chef Patrizia: un polonic. Si asta pentru ca a fost jucator de polo si se numeste Nicu, de unde si jocul de cuvinte. La final a facut un selfie cu cei trei jurati. Raspunsul, un categoric "DA". 

Ora 22.13 Si-a aruncat singur preparatul la gunoi. Muschiul de vita in crusta de ciocolata si sosul de fructe de padure nu a trecut testul juratilor. 

Ora 22.08 A gatit piept de rata in crusta de cimbru, servit cu cartofi dulci cu ghimbir, in sos de fructe de padure cu vin rosu demisec. MasterChef pentru mine este "Everestul gatitului", a spus concurentul. Preparatul sau nu a fost pe placul chefilor Patrizia si Adrian. Juratul FOA a fost singurul care a mizat pe determinarea lui. Chef FOA a incercat sa il convinga pe Chef Adrian Hadean, insa nu a reusit. Jurati au avut discutii in contradictoriu. Intr-un final, Chef Adrian a cedat. "Pornesc de la un singur DA si ajung la trei in finala mare", a spus barbatul. 

Ora 22.05 Chef Patrizia Paglieri era cat pe ce sa se inece. A fost nevoita sa iasa din platou din cauza preparatului din pui al unui concurent. 

Ora 22.00 A facut scoala de politie si a urmat cursurile de pilotaj, gateste, dar recunoaste ca este pasionat si de iluzionism. Cu toate acestea, cheescake-ul pregatit a fost singurul atuu in fata juratilor.  "Aleg o aterizare sigura. Nu o sa risc cu tine. Raspunsul meu e nu", a spus Chef Adrian. Insa celelalte doua voturi afirmative au facut ca tanarul sa "aterizeze" la MasterChef. 

MASTERCHEF, SEZONUL 5/ Ora 21.55 Unii concurenti au gresit emisiunea. In loc de "Vocea Romaniei", au ajuns la "MasterChef". O solista de muzica populara si una de muzica frantuzeasca au facut seara mai frumoasa la MasterChef. "Vis-a-vis sunt studiourile "Vocea Romaniei", puteti merge acolo", a spus unul dintre chefi. 

Ora 21.45  Ion Marius Adrian se lauda cu faptul ca isi pune in aplicare orice "vis culinar". A intrat in bucatarie cu ochelarii de soare si le-a gatit juratilor spaghete cu burta. A evitat raspunsul la o intrebare adresata de chefi pana cand doi dintre ei au urlat la el. "Mai rar mi se intampla sa nu pot sa inghit", a spus Chef FOA. "Chestie sinistra cu gust oribil", a spus Chef Adrian. A primit trei "NU".

Ora 21.35 La 26 de ani gateste acasa la oameni, ca un bucatar personal. Este vegetariana si la MasterChef a pregatit o tarta cu umplutura de migdale si crema de branza de capra cu lavanda. Alexandra s-a grabit sa plece inainte sa primeasca un raspuns. Sortul i-a fost oferit, din partea tuturor, de Chef Adrian Hadean. 

Ora 21.29 Daca este stresat, fluiera. Gateste de la sase ani si isi aminteste de primele pulpe prajite. Silviu a ales pentru MasterChef un preparat din pulpa de rata umpluta. Cei trei Chefi au avut nevoie de un moment de consultari. In tot acest timp, Silviu a...fluierat, fiind vizibil stresat. Chiar daca juratii i-au spus ca raspunsul lor este "NU", atunci cand a iesit din platou sortul il astepta pe unul din prietenii care il insoteau. 

 

MASTERCHEF, SEZONUL 5/ Ora 21.28 Cei trei jurati sunt rezervati in privinta sorturilor si cu atat mai rezervati in privinta GreenCard-urilor MasterChef.

Ora 21.24 Greta locuieste in Italia si recunoaste ca a fost anorexica: "Ceea ce pentru mine era odata cel mai mare dusman, mancarea, a devenit acum cel mai bun prieten". A gatit turban de biban de mare. A primit trei "DA" de la jurati. 

Ora 21.12 El este "rapper-ul electrician sirian". A gatit piept de pui cu clesti de crab, insa nu i-a impresionat pe Chef Adrian si Patrizia. Chef FOA i-a propus sa il convinga de faptul ca vrea sortul MasterChef si a obtinut un Green Card si totodata sortul mult dorit. 

Ora 21.08 Constantin vrea sa declare razboi mancarii fast-food. Gateste la MasterChef fructe de mare, cu alge si legume. Chef FOA si Chef Adrian au refuzat, insa, sa guste preparatul pentru ca fructele de mare nu erau proaspete si nu aratau promitator. Chef Patrizia i-a spus insa "DA". 

MASTERCHEF, SEZONUL 5/ Ora 21.05 Mihai este din Resita si a crescut intr-un orfelinat, acolo unde a si invatat sa gateasca. In prezent este tehnician auto si a dormit pe strazi si in paduri. Pentru juratii MasterChef a pregatit medalion de pui cu mozzarella si felii de mar la capac. "Pentru un om care nu demult dormea prin padure ai evoluat binisor", i-a marturisit Chef Adrian Hadean. Marian a primit trei "DA". 

Ora 21.00 Mirabela si-a descoperit pasiunea pentru gatit din nevoie. Si-a crescut fratele dupa ce mama ei s-a stins din viata chiar de ziua ei. Acum cei doi locuiesc alaturi de tatal lor. A gatit risotto cu ciuperci pentru MasterChef si a folosit foita de aur. A primit trei "DA". 

Ora 20.57 Lipsa de originalitate si mararul folosit in exces le-au adus unora trei "NU" de la jurati. 

Ora 20.49 I-a aruncat farfuria la gunoi si a reusit sa o enerveze pe Chef Patrizia. Ionut a venit la MasterChef din Sibiu. Visul lui este sa isi deschida un pub-restaurant. De aceasta data a ales pentru cei trei jurati un preparat ce consta in ficatei de pui cu prune confiate, in bacon, cu bulete de cartof cu parmezan. "Numai un idiot poate sa raspunda asa ceva in fata unui juriu", i-a replicat Patrizia tanarului de 24 de ani, atunci cand Ionut a spus ca viseaza sa faca foarte multi bani. 

Ora 20.45  O femeie pasionata de flori a vrut sa imbine arta culinara cu botanica. Piftelele de peste si paste nu au reusit sa atraga niciun "DA" de la cei trei jurati. 

MASTERCHEF, SEZONUL 5/ Ora 20.40: Cel de-al doileal concurent vine din "ghetou", si a pregatit o supa thailandeza de pui. barbatul este din cartierul bucurestean Berceni. Pe langa pasiunea pentru gatit, ii place mult muzica. A primit sortul din partea lui Chef FOA, fara sa mai ceara parerea colegilor sai, Patrizia si Adrian. "Te-ai pus rau cu italianca", a spus Chef Adrian, atunci cand Patrizia Paglieri a spus "NU". 

Ora 20.34: Primul concurent a gatit calamar cu paste. Patrizia Paglieri "l-a bagat in priza" pe barbat. Chiar daca a fost nevoit sa isi schimbe modul de lucru, concurentul a primit trei de "Da". "Asa trebuie sa arate o farfurie MasterChef"

Ora 20.30: A inceput a doua editie din Sezonul 5 MasterChef. 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
iLikeIT. Gadgeturi pentru inregistrari video. Iuteala de mana a lui Chef FOA, surprinsa prin filmari la viteze reduse
iLikeIT. Gadgeturi pentru inregistrari video. Iuteala de mana a lui Chef FOA, surprinsa prin filmari la viteze reduse

Cum surprindem o scena foarte rapida cum este iuteala de mana a unui bucatar priceput? Cu o filmare la viteza redusa.

MASTERCHEF Sezonul 5, debut cu surprize. Juratii au cunoscut o femeie care nu stie sa gateasca si pe
MASTERCHEF Sezonul 5, debut cu surprize. Juratii au cunoscut o femeie care nu stie sa gateasca si pe "iluzionistul bucatar"

MASTERCHEF Sezonul 5 a debutat la ProTV, cu surprize... delicioase! Chef Foa, Chef Patrizia Paglieri si Chef Adrian Hadean au pus deja la grea incercare cunostintele si indemanarea catorva concurenti MasterChef.

Sfaturile lui Adi Hadean despre mancarea pentru copii:
Sfaturile lui Adi Hadean despre mancarea pentru copii: "Am intalnit o fetita care nu stia cum arata varza"

''Am intalnit o fetita care nu stia cum arata varza, insa cunostea toate brandurile de snack-uri nesanatoase din supermarket doar pentru ca in punga se ascundeau diverse "surprize". O pacaleala''.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.