Johnny Depp s-a amuzat pe seama vice-premierului australian: "Este incrucisat cu o rosie". Ce l-a suparat pe actor

25-05-2016 12:42

Intr-un show TV, Johnny Depp s-a amuzat pe seama mesajului video bizar, prin care el si sotia lui au fost pusi sa-si ceara scuze, pentru ca si-au adus ilegal cainii in Australia, incalcand carantina.

Nu i-a ramas dator nici politicianului care a insistat ca cei doi terrieri de-o schioapa sa fie eutanasiati. "Este incrucisat cu o rosie", a glumit actorul. Cel vizat a replicat: "Sunt ca Hannibal Lecter pentru Johnny Depp, am patruns in mintea lui".

Anul trecut, sotia lui Johnny Depp a fost trimisa in judecata pentru ca nu i-a declarat pe cei doi terrieri Yorkshire, strecurati ilegal in Australia. Vicepremierul australian - care este si ministru al agriculturii si apelor - a amenintat, initial, chiar cu eutanasierea celor doi catelusi.

Luna trecuta, cazul "Depp vs Australia" s-a incheiat cu un verdict de achitare si o amenda. Dar si cu un mesaj video bizar in care starul de la Hollywood si sotia lui si-au pus cenusa in cap, pentru ca au incalcat carantina. Ei au laudat legile australiene pentru apararea bio-diveristatii, care tin bolile animalelor departe de insula continent.

Glumele lui Depp n-au fost pe placul fanilor australieni... Care s-au infuriat de-a dreptul cand moderatorul Jimmy Kimmel a numit Australia "o tara la fel de obtuza ca America".

Iar vice-premierul Barnaby s-a simtit dator sa-i dea replica actorului american.

Barnaby Joyce, vice-premierul Australiei: "Cred ca am devenit un fel de Hannibal Lecter pentru Johnny Depp. Am patruns in mintea lui. Trag sforile. La mult timp dupa ce eu l-am uitat, el isi va aminti de mine. Poporul australian stie ca am procedat corect. Nu putem lasa boli ca turbarea sa ajunga in Australia. Si apoi, cine se crede tipul asta?"


VIDEO PROTVPLUS.RO