Internetul a devenit cel mai bun prieten... al mireselor

27-04-2011 06:25


Organizatorii de nunti au observat ca tot mai multe domnisoare apeleaza la magazinele online pentru ziua cea mare, iar comerciantii s-au grabit sa le puna la dispozitie o oferta cat mai variata de produse.

Miresele din ziua de azi sunt foarte ocupate si nu au nicio clipa de pierdut. Peste 90% dintre ele isi cauta pe internet rochia, pantofii sau buchetul pentru nunta.

Potrivit paginilor de internet dedicate nuntilor, 2011 inseamna intoarcerea la eleganta sofisticata a anilor 20. Rochia de mireasa trebuie sa fie neaparat din dantela, iar bijuteriile masive. Tot mai multe perechi opteaza pentru un astfel de stil. Insa, e drept, exista si tineri care nu tin cont de sfaturile expertilor in domeniu.

Culoarea acestui an este rozul caprifoi, pentru rochiile domnisoarelor de onoare sau pentru aranjamentele decorative. Potrivit unui studiu, 20% dintre cupluri vor opta insa pentru albastru, iar 15% pentru violet. De altfel, cofetarii spun ca un tort in tendinte trebuie sa aiba neaparat... glazura mov.

Desi traim intr-o era digitala, organizatorii de nunti le sfatuiesc pe tinere sa opteze pentru un album foto clasic, deoarece nu se va demoda niciodata.

Tags: internet, nunti,

VIDEO PROTVPLUS.RO