Fotomodelul Heidi Klum a anuntat ca nu va mai face prezentari in lenjerie intima

Ultima actualizare: 11-12-2013 06:52
Heidi Klum

Top-modelul german Heidi Klum, care a implinit 40 de ani in luna iunie, a anuntat ca se va retrage de pe podiumul prezentarilor de lenjerie intima ale casei de moda Victoria's Secret.

"Nu voi mai defila pe podium in lenjerie intima. Cred ca acest lucru nu ma mai face sa ma simt in largul meu", a afirmat Heidi Klum, potrivit Mediafax.

Cu toate acestea, top-modelul, care este imaginea emisiunii-concurs "Germany's Next Top Model", sustine ca nu doreste sa isi dezamageasca fanii si ca va realiza in continuare "pictoriale pentru coperte (ale revistelor, n.r.) si campanii publicitare".

Heidi Klum, care este mama a patru copii, a afirmat de asemenea ca nu are de gand sa apeleze la chirurgia plastica, pentru corectarea ridurilor de expresie.

"Nu am avut nicio operatie estetica. Mi-a fost mult prea teama, ca sa fiu sincera. Mi-e teama ca, dintr-odata, te schimbi prea mult, fata ti se schimba, nu stiu. Mi-ar fi greu sa ma uit in oglinda si sa vad un chip cu care nu sunt obisnuita. Mi-ar fi teama", a spus Heidi Klum.

Heidi Klum, devenita celebra si pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", a obtinut in perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari.

Ea s-a situat vreme de mai multi ani pe primele cinci locuri in topul Forbes al celor mai bine platite manechine din lume.

In 2012, editorii revistei nu au mai luat-o in considerare in realizarea topului, pentru ca au fost de parere ca Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri si o celebritate multimedia decat un model".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO