Fost iepuras Playboy, condamnat la inchisoare pentru ca nu a declarat la stat cadourile primite de la iubitul de 90 de ani

Ultima actualizare: 16-03-2014 06:53
tatuaj playboy

Swetlana Maslowskaya (32 de ani) a fost condamnata la doi ani de inchisoare, dupa ce nu a declarat cadourile primite de la amantul sau, un mogul neamt al berii, de 90 de ani.

Autoritatile din Germania au descoperit o serie de evaziuni fiscale saptamana aceasta. Un fost iepuras Playboy a fost condamnata la doi ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a inselat statul cu un milion de euro.

Femeia, de 32 de ani, a izbucnit in lacrimi cand a aflat verdictul. Aceasta va petrece macar un an de zile dupa gratii, inainte de a avea vreo sansa la eliberare.

Swetlana Maslowskaya a fost “iepurasul” anului 2002. Decizia Curtii vine dupa ce autoritatile au aflat ca aceasta ar fi primit daruri in valoare de cel putin 2,5 de milioane de dolari de la amantul sau, Bruno Schubert, un berar neamt de 90 de ani.

Suma include bani gheata, dar si masini, bijuterii, vacante exotice, sesiuni de cumparaturi, plus un apartament in Salzburg, pe care starleta l-a vandut ulterior fara sa achite vreo taxa.

Maslowskaya a renuntat la cariera sa, in momentul in care a devenit amanta lui Schubert. Cei doi s-au intalnit in 2004, iar mogulul era casatorit. Acesta a facut avere de pe urma vanzarii berariei de famile. La numai cinci ani dupa ce sotia sa, de 68 de ani, a murit, Schubert s-a recasatorit cu o femeie de origine etiopiana, cu 64 de ani mai tanara decat el.

Cand magnatul a murit la varsta de 90 de ani, s-a iscat un adevarat razboi pentru averea lasata in urma de acesta, iar cea de a doua sotie este acuzata de familia berarului ca nu ar fi avut grija de el, cu gandul sa ii obtina banii mai repede.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO