Fosta Miss Marea Britanie s-a sinucis. „Mă lupt să supraviețuiesc, nimeni nu știe” FOTO

18-04-2019 21:59


Fosta miss Marea Britanie s-a sinucis. „Mă lupt cu lumea, nimeni nu știe de ce” - 2

Sophie Gradon, fostă Miss Marea Britanie și vedeta unui reality show, a cosumat alcool și cocaină cu câteva ore înainte să se sinucidă, în 2018, au descoperit anchetatorii.

Potivit unui raport preliminar publicat joi, ea „se lupta să supraviețuiască” și își dorea „să evadeze”, fiind afectată grav de moartea unui prieten apropiat, Paul Burns, „care a salvat-o anterior de la o tentativă de suicid.”

Sophie Gradon a fost găsită de iubitul ei Aaron Amstrong și de fratele acestuia, Ryan, în locuința din Porteland, în luna iunie 2018, după ce au forțat ușa ca să poată intra în locuință. 20 de zile mai târziu și Armstrong, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit decedat în circumstanțe similare, scrie Daily Mail.

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu vedeta.

Ancheta a mai stabilit că ultima persoană cu care Gradon vorbise era un prieten apropiat, Sondeep Gill, căreia i-a mărturisit că are „gânduri suicidare” de la moartea lui Paul. El a mai precizat că a încercat „să aibă o conversație lejeră” cu Sophie pe Instagram, atunci când ea i-a dezvăluit că are gânduri negre.

„Mă lupt în fiecare zi”

 

„Au început să își dea mesaje și să discute despre Paul Burns, un prieten al lor de la pub-ul The Botanist din Newcastle, care murise. I-a spus că, după moartea acestuia, a început să se gândească la suicid”, a precizat detectivul Neill Jobling de la Poliția Northumbria.

„Nu mai pot rezista. Mă lupt în fiecare zi cu Sindromul Deficitului de Atenție. N-aș vrea să le fac asta alor mei, dar dacă aș putea evada, aș face-o. Nu pot să cred că îți spun asta. Mă lupt să supraviețuiesc, nimeni nu știe de ce sau cum”, i-a mai spus ea.

Astel, în cursul nopții, cei doi au vorbit la telefon.

„Era amețită, se tot repeta și m-a speriat că părea cu moralul la pământ. Am încercat să mențin coversația la un nivel mai superficial și i-am zis că ar trebui să se culce.”

Conversația s-a încheiat brusc, iar Sondeep a crezut că prietena sa a scăpat din mână telefonul. În aceeași noapte, Sophie Gradon i-a trimis mesaje și iubitului ei, iar el s-a îngrijorat când a văzut că a doua zi femeia nu i-a mai răspuns, motiv pentru care s-a dus la locuința acesteia, unde a găsit-o moartă.

Medicul legist Eric Armstrong a exclus implicarea unei alte persoane în decesul femeii, precizând că o combinație între droguri și alcool face „de 16 ori mai probabil ca o persoană să se sinucidă.” Potrivit anchetatorilor, vedeta de reality show lua și antidepresive.

Pe de altă parte, familia cere o nouă anchetă, insistând că ea nu s-a sinucis.

„Sophie a avut o copilărie frumoasă. Ne-a spus că a întâlnit pe cineva nou și că au luat prânzul împreună. Era încântată de ideea unei relații cu cineva nou și spera să ni-l prezinte la momentul potrivit. Când Sophie a murit, în mod tragic, era într-o relație cu Armstrong de cinci săptămâni”, au transmis părinții ei, într-un comunicat.

Sophie Gradon a câștigat titlurile de Miss Newcastle și Miss Marea Britanie, a urmat cursurile unei școli private și a renunțat la cursurile universitare. În 2016, ea a participat la reality show-ul „Love Island.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO