Beach, Please! este cel mai important festival urban din România! Peste 50 de artiști de renume din zona de hip-hop, trap și rap se vor întâlni pe aceeași scenă și vor pune distracția pe hartă la malul mării!

Beach, Please! este, într-adevăr cel mai mare festival de muzică urbană din România de până acum și suntem fericiți că suntem o parte din acest proiect. Îi așteptăm acolo pe toți cei ce iubesc muzica rap și trap pentru că va fi un show impresionant și artiștii vor aduce tot ce au mai bun pe scenă. Se aduce un cort din Olanda de mărimea unui stadion, un ecran LED de 400 de metri pătrați, va fi un sunet puternic, cred că va fi o experiență cu totul specială.” - Tata Vlad, BUG Mafia la Kiss FM.

Festivalul va avea loc în perioada 29 aprilie - 1 mai la Costinești, iar printre invitați se numără: B.U.G. MAFIA, Puya, Deliric, Grasu XXL, SPIKE, Dragonu AKA 47, Chimie, Puya, NANE, Killa Fonic, Șatra BENZ, IAN, Oscar, Rava, Amuly, Marko Glass, Petre Ștefan, OG Eastbull și mulți alții. Biletele sunt în continuare disponibile pe https://bilete.beach-please.ro/.

Eveniment organizat de Big Events susținut de VOYO și KISS FM.