Familia Basescu va avea doi noi membri. Cele doua fiice ale presedintelui au anuntat ca sunt gravide

15-08-2014 18:22

Bucurie mare in familia presedintelui Traian Basescu. Asa cum si-a dorit de cand a nascut-o pe Sofia Anais, Elena Basescu este din nou insarcinata si de aceasta data asteapta un baietel.

Experienta sarcinii o va impartasi cu sora mai mare, si ea gravida, dupa cum a dezvaluit mezina familiei. Ioana Basescu s-a casatorit in luna iunie cu un avocat.

Inca de cand a nascut-o pe Sofia Anais, din septembrie anul trecut, fata cea mica a presedintelui a marturisit ca isi doreste sa aiba cat mai curand inca un bebelus.

"Imi doresc sa redevin mama, uite de exemplu imi doresc sa am deja al doilea copil pana la jumatatea anului viitor", spunea Elena Basescu.

Ajutata de sotul ei, Bogdan Ionescu, Elena Basescu a povestit ca o cresc singuri pe Sofia, fara ajutorul unei bone. Experienta i-a facut pe amandoi mai responsabili, a dezvaluit Elena, si se simt si mai apropiati de la nasterea copilului. Acum, fiica cea mica a presedintelui este din nou insarcinata, iar medicii i-au spus ca de data aceasta va avea un baiat.

"Este cel mai frumos lucru pe care l-am reusit pana la 33 de ani si ar fi pacat sa ma opresc aici", a mai spus EBA.

Prin experienta sarcinii si a nasterii se pregateste sa treaca si sora mai mare. Potrivit mezinei, Ioana Basescu este insarcinata si asteapta si ea tot un baiat. De altfel, de la nasterea Sofiei, matusa a fost mereu alaturi de Sofia si a coplesit-o cu daruri. Iar vestea cu siguranta i-a bucurat si pe bunici, care nu s-au ferit niciodata sa spuna ca vor nepoti de care sa aiba grija.

"Le-am spus fetelor mele, nu stiu, se marita, nu se marita, sa faca cate un copil. Ioana spune ca s-a maritat o data si nu ii mai trebuie, Elena spune uite ce a facut Ioana...", spunea Maria Basescu, in iunie 2011.

In luna iunie, Ioana Basescu s-a casatorit in secret cu avocatul Radu Pricop.


VIDEO PROTVPLUS.RO