Expozitie de fluturi tropicali vii, de la 1 mai, la Muzeul Antipa din Capitala

Ultima actualizare: 02-05-2013 06:51

Expozitia "Fluturi tropicali vii" va fi deschisa publicului pentru vizitare incepand cu 1 mai, la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" din Capitala, marcand, astfel, deschiderea "sezonului estival" cultural.

Incepand cu 1 mai, vizitatorii sunt asteptati la expozitia temporara "Fluturi tropicali vii", organizata in colaborare cu "Casa Fluturilor" si Societatea de geografie Vulticulus.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea peste 30 de specii de fluturi exotici, zburand liber, in sera special amenajata in gradina Muzeului Antipa, dar pot avea si ocazia de a fi martori la "nasterea" unui fluture care-si paraseste invelisul de nimfa.

In expozitie, insectele vii sunt prezentate si prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, tarile de origine, preferintele biologice si ecologice. Cautate cu atentie, in expozitia de fluturi exotici vii vor putea fi descoperite pontele (ouale), larvele si adultii speciilor prezentate.

Publicul se poate bucura de frumusetea si gratia acestor insecte in intervalul 1 mai - 31 iulie, perioada in care expozitia va ramane deschisa in gradina Muzeului Antipa.

Preturile biletelor sunt de 10 lei pentru copii/ studenti si 12 lei pentru adulti/ pensionari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO