EUROVISION 2014, a doua semifinala. Paula Seling si Ovi s-au calificat in finala de sambata: "Multumim, Romania!"

eurovision 2014

EUROVISION 2014. Elvetia, Slovenia, Polonia, Romania, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda si Austria sunt tarile calificate, joi seara, in finala Eurovision de sambata. Paula Seling si Ovi au interpretat piesa "Miracle".

UPDATE - Organizatorii Eurovision 2014 au dezvaluit ordinea in care vor intra pe scena, sambata, finalistii Eurovision:

1. Ucraina 14. Franta
2. Belarus 15. Rusia
3. Azerbaijan 16. Italia
4. Islanda 17. Slovenia
5. Norvegia 18. Finlanda
6. Romania 19. Spania
7. Armenia 20. Elvetia
8. Muntenegru 21. Ungaria
9. Polonia 22. Malta
10. Grecia 23. Danemarca
11. Austria 24. Olanda
12. Germania 25. San Marino
13. Suedia 26. Marea Britanie

 

Iata ce a declarat Paula Seling, pe Facebook, dupa aflarea rezultatelor celei de-a doua semifinale Eurovision:


Si Ovi, partenerul Paulei pe scena Eurovision 2014 din Copenhaga, a transmis un mesaj  pentru fanii lor:

Citește și
Cristina Scarlat, reprezentanta Moldovei la Eurovision
EUROVISION 2014, prima semifinala. Moldova nu va merge in finala. Primele 10 tari care s-au calificat in finala EUROVISION
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile
 

 

AUSTRALIA, pentru prima data la Eurovision

Jessica Mauboy, reprezentanta Australiei

"Cea mai numeros public pentru care am interpretat", a declarat Jessica Mauboy, artista care a reprezentat, pentru prima oara, Australia la Eurovision. Pe scena ea a fost insotita de un astronaut care tinea in mana un steag aborigen, simbol al originii sale, ea provenind dintr- familie compusa dintr-un tata indonezian si o mama aborigena.

Jessica nu a concurat in competitie alaturi de celelalte tari, pentru ca nu este din Europa, dar reprezentatia sa a fost, fara indoiala, demna de Eurovision.

Rusia si Ucraina au facut front comun impotriva Austriei

Reprezentatia Conchitei Wurst, reprezentanta Austriei la Eurovision 2014, a impartit in doua reactiile publicului. Aplaudata pentru curajul sau de a nu ascunde faptul ca s-a nascut barbat, artista a fost criticata in tarile est-europene, unde, in Belarus, Rusia si Ucraina, au fost semnate petitii pentru indepartarea ei din competitie, scrie The Huffington Post.

Conchta s-a calificat in finala de sambata si va fi a unsprezecea artista care va evolua pe scena Eurovision din Copenhaga.

EUROVISION 2014 LIVE TEXT:

00:30 "Hai Romania! Hai Romania! Hai Romania". Paula Seling si Ovi, la intoarcerea din camera verde. Le tinem punmii in finala de sambata. :)

 
Post by Ovi.

 

00:10 Mesajul Paulei Seling dupa aflarea rezultatelor.

 

 

00:00 Bucurie mare in culise! ROMANIA MERGE IN FINALA EUROVISION 2014!

23:56 Finalistii din aceasta seara sunt: Elvetia, Slovenia, Polonia, Romania, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda si Austria.

23:46 Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt cele 10 tari calificate deja in finala EUROVISION 2014, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, marti, de semifinala care s-a desfasurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga. Marea Britanie, Spania, Germania, Franta si Danemarca sunt cele cinci natiuni norocoase care nu au mai trecut prin emotiile calificarilor si merg direct in finala EUROVISION 2014.

23:37 STOP VOT!

23:18 Paula Seling a disparut de pe scena preselectiilor EUROVISION 2014! Nu va faceti grija, insa. Nu a fugit si, din fericire, nici nu a patit nimic. Este vorba despre efectele tehnice pregatite de organizatorii Eurovision pentru echipa Romaniei. Din ce am vazut in seara aceasta, au fost printre cele mai reusite. :) Hai Romania!!! :)

23:17 Daca va aflati peste hotare, intr-una dintre tarile care concureaza in aceasta seara, puteti sa-i votati pe Paula Seling si Ovi. Nu trebuie decat sa va uitati la postul de televiziune care transmite calificarile la EUROVISION 2014 si sa urmati instructiunile de pe ecran. Votul se poate face telefonic sau prin SMS. Tara noastra are indicativul 15.

Tarile care concureaza in aceasta seara sunt: Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elvetia, Grecia, Slovenia.

23:16 START VOOOOT!!!

23:14 Paula Seling, la finalul interpretarii: "Multumim, Europa! Multumim, Romania!"

23:10 Paula Seling si Ovi canta chiar in aceste momente piesa "Miracle". HAI ROMANIA!!! :)

23:09 Tinkara Kovač din Slovenia canta "Round And Round".

23:07 Slovenia a intrat pe scena. IN CATEVA MINUNTE URMEAZA ROMANIA!!!

23:04 Grecia este reprezentata la EUROVISION 2014 de Freaky Fortune feat Riskykidd, cu piesa "Rise Up".

23:00 Daca va aflati peste hotare, intr-una dintre tarile care concureaza in aceasta seara, puteti sa-i votati pe Paula Seling si Ovi. Nu trebuie decat sa va uitati la postul de televiziune care transmite calificarile la EUROVISION 2014 si sa urmati instructiunile de pe ecran. Votul se poate face telefonic sau prin SMS. Tara noastra are indicativul 15.

22:58 Sebalter din Elevia canta "Hunter Of Stars".

22:55 Cu numarul 11 in concurs, Macedonia. "To The Sky" se numeste piesa cu care Tijana spera sa ajunga in finala EUROVISION 2014.

22:50 Teo din Belarus a cantat "Cheesecake".

22:46 Irlanda este reprezentata de Can-Linn feat Kasey Smith, cu piesa "Heartbeat".

22:41 Trupa Softengine din Finlanda canta "Something Better".

22:40 Vilija Matačiūnaitė din Lituania a cantat "Attention".

22:35 Aparitie spectaculoasa pe scena Eurovision. Conchita Wurst din Austria canta "Rise Like A Phoenix". Aici gasiti mai multe informatii despre Conchita Wurst.

22:30 Daca va aflati peste hotare puteti sa-i votati pe Paula Seling si Ovi in seara aceasta. Nu trebuie decat sa va uitati la postul de televiziune care transmite calificarile la EUROVISION 2014 si sa urmati instructiunile de pe ecran. Votul se poate face telefonic sau prin SMS. Tara noastra are indicativul 15.

22:26 Donatan and Cleo din Polonia interpreteaza chiar in aceste momente "My Słowianie - We Are Slavic".

22:22 The Shin and Mariko din Georgia canta piesa "Three Minutes To Earth".

22:18 Intra pe scena Carl Espen, care reprezinta Norvegia la EUROVISION 2014 cu piesa "Silent Storm".

22:17 Paula si Ovi vor intra ultimii pe scena, in a doua semifinala a EUROVISION 2014. 15 tari se lupta in aceasta seara pentru un loc in finala: Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Macedonia, Elvetia, Grecia, Slovenia si Romania.

22:14 Mei Finegold din Israel interpreteaza piesa "Same Heart".

22:11 Malta este prima tara intrata in semifinala din aceasta seara. Malta este reprezentata de trupa Firelight, cu melodia "Coming Home".

21:50 "Am emotii. Dar suntem pregatiti", a spus Paula Seling in cabina de probe.

"Am emotii, dar sunt constructive", a declarat si Ovi, cu cateva momente inainte de inceperea spectacolului.

20:30 Cu doar cateva ore inainte sa intre in concurs, Paula Seling a cerut sprijinul fanilor de pe Facebook.

 

 

EUROVISION 2014. Armenia, Suedia si Ucraina fac parte din randul tarilor de la care se asteapta un rezultat mare, dar, spre deosebire de anul trecut - cand daneza Emmelie de Forest a castigat competitia, conform asteptarilor, cu piesa ei "Only Teardrops" -, niciun favorit nu pare sa se detaseze la EUROVISION 2014, afirma AFP.

Cat despre Romania, reprezentata de Paula Seling si Ovi Cernauteanu, aceasta a fost cotata cu sanse egale la castigarea concursului ca si Ungaria sau Marea Britanie - 14/1.

Insa, pana la finala de sambata a EUROVISION 2014, Paula si Ovi trebuie sa treaca de preselectiile din aceasta seara.

EUROVISION 2014 - A DOUA SEMININALA

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt cele 10 tari calificate deja in finala EUROVISION 2014, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, marti, de semifinala care s-a desfasurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga.

EUROVISION 2014. Portretele concurentilor din acest an: cine este cel mai ciudat, dar si principalul favorit

Paula si Ovi se lupta in seara aceasta in a doua semifinala a EUROVISION 2014, de la ora 22.00, in direct la televiziunea publica, cu reprezentantii Norvegiei, Poloniei, Austriei, Irlandei, Belarusului, Greciei sau Sloveniei.

Din pacate, echipa Romaniei nu e in cea mai buna forma, scrie gandul.info. Paula Seling este racita si se afla sub tratament.

Paula si Ovi au intrat in concursul EUROVISION cu piesa "Miracle", compusa de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.

Videoclipul a fost reagizat de Alex Ceausu, in colaborare cu coregrafa Judith State.

MESAJELE ARTISTILOR ROMANI PENTRU PAULA SELING SI OVI

Mesajul Antoniei pentru Paula Seling Si Ovi: 

Mesajul lui Smiley pentru Paula Seling si Ovi:

Mesajul Andrei pentru Paula Seling si Ovi:

ORGANIZATORII MIZEAZA PE REACTII DRAMATICE IN FINALA DE SAMBATA

Toate "ingredientele" au fost reunite in Danemarca de organizatorii concursului EUROVISION 2014 pentru a face sa creasca suspansul inainte de finala de sambata seara a acestei competitii, unde se vor amesteca farmecul interpretativ, interesele geopolitice si costume de scena la limita scandalosului.

Semn al faptului ca politica influenteaza voturile, multi spectatori din public au inceput sa fluiere in momentul afisarii rezultatelor semifinalei de marti seara, care au anuntat ca Rusia s-a calificat in finala.

Televiziunea publica daneza (DR) intentioneaza sa mizeze la maximum pe aceasta latura dramatica a galei EUROVISION, descrisa adeseori drept cel mai mare eveniment audivizual non-sportiv din lume.

"Cand artistii ies din scena, filmam imediat reactiile lor. Vrem ca totul sa fie cat mai dramatic", a declarat producatoarea TV Pernille Gaardbo.

Bugetul evenimentului este si el unul impresionant: Danemarca si-a fixat o limita de 190 de milioane de coroane daneze - 25,5 milioane de euro - pentru a finanta EUROVISION 2014, care a atras 170 de milioane de telespectatori anul trecut in fata micilor ecrane.

Din lipsa de fonduri, Bulgaria, Cipru si Serbia nu participa la competitia din acest an.

Danemarca a mai gazduit concursul EUROVISION si in 2001, cand fratii Olsen au castigat concursul, cu cantecul "Fly on the Wings of Love".

In acest an, organizatorii au facut apel la un trio de prezentatori, din care face parte si Pilou Asbaek, celebru pentru rolul interpretat in serialul de televiziune danez "Borgen", care are deja mare succes si in strainatate.

In acest an, competitia se desfasoara intr-un vechi santier naval, in centrul unei zone comerciale.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
EUROVISION 2014. Concurentele care reprezinta Rusia in competitie au fost huiduite pe scena. VIDEO
EUROVISION 2014. Concurentele care reprezinta Rusia in competitie au fost huiduite pe scena. VIDEO

EUROVISION 2014. Printre cele 10 state care s-au calificat  in finala Eurovision se numara si Rusia. Concurentele care reprezinta Rusia au fost primite cu ostilitate de public.

EUROVISION 2014, prima semifinala. Moldova nu va merge in finala. Primele 10 tari care s-au calificat in finala EUROVISION
EUROVISION 2014, prima semifinala. Moldova nu va merge in finala. Primele 10 tari care s-au calificat in finala EUROVISION

EUROVISION 2014. Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt cele 10 tari calificate in finala Eurovision Song Contest 2014.

EUROVISION 2014. Portretele concurentilor din acest an: cine este cel mai ciudat, dar si principalul favorit
EUROVISION 2014. Portretele concurentilor din acest an: cine este cel mai ciudat, dar si principalul favorit

Mai sunt aproape trei saptamani pana la startul concursului muzical a carui febra cuprinde Europa in fiecare an - EUROVISION 2014.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.