Divortul de Mihaela Radulescu i-a purtat ghinion


Ultimul update: Sambata 08 Septembrie 2012 10:45
Data publicarii: Miercuri 08 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Mihaela Radulescu

Sotul vedetei de televiziune, Elan Schwartzenberg, a ramas fara permis de conducere, miercuri, in aceeasi zi in care a avut loc procesul de divort al celor doi, pentru ca a depasit neregulamentar tramvaiul pe strada Mircea Voda din Capitala.


Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, in jurul orei 15.00, Elan Schwartzenberg conducea un autoturism, in care se afla si Mihaela Radulescu, pe strada Mircea Voda, in urma masinii aflandu-se o alta cu garzile de corp ale vedetei si un autoturism cu fotoreporteri. 

Cand au ajuns la intersectia Bulevardul Corneliu Coposu cu strada Mantuleasa, toate cele trei masini au depasit neregulamentar tramvaiul, prin partea stanga. 
Cele trei autovehicule au fost oprite de politisti, care le-au retinut permisul soferilor pentru o perioada de 30 de zile. 

Mihaela si sotul ei s-au prezentat, miercuri, la Judecatoria Sectorului 1, unde se judeca divortul celor doi, instanta fiind asteptata sa dea o solutie in acest caz. Elan Schwartzenberg a depus, in septembrie, o cerere de divort, care a avut primul termen miercuri.

Sursa: Mediafax

Mihaela Radulescu a primit custodia copilului
Mihaela Radulescu trebuie sa divorteze si religios
Mihaela Radulescu idila cu Dani Otil?
Mihaela Radulescu trebuie sa divorteze si religios
Mihaela Radulescu idila cu Dani Otil?
VIDEO PROTVPLUS.RO