Dincolo de Povestiri: Legatura dintre moartea lui Marilyn Monroe, J.F.K si o baza militara secreta


Ultimul update: Vineri 11 Octombrie 2013 06:57
Data publicarii: Marti 08 Octombrie 2013 16:24
Categorie: Stiri Mondene
Elena Lasconi

MARTI, 8 OCTOMBRIE, de la 23:30 LA DINCOLO DE POVESTIRI, aflati ce legatura este intre mortea lui Marilyn Monroe si asasinarea lui John F. Kennedy si Area 51, o baza militara pe care autoritatile americane au incercat sa o tina secreta pana azi.

Amplasata in desertul Nevada, aceasta unitate ar functiona inca din 1955 si sunt putini cei care stiu cu adevarat ce se intampla acolo. Se vorbeste despre OZN-uri si despre tehnologii din viitor, despre oameni care lucreaza cot la cot cu extraterestri pentru a construi tot felul de mecanisme ciudate si despre o multime de crime, executate pentru a musamaliza operatiunile top secrete.

John F. Kennedy ar fi cerut CIA-ului sa desecretizeze lucruri despre OZN-uri. La 10 zile dupa ce ar fi cerut asta a fost impuscat.

Se pare insa ca fostul presedinte american ar fi impartasit secretul sau unui civil, unuia foarte sexy. Kennedy ar fi vorbit de Zona 51 cu amanta sa, Marilyn Monroe. Socata de ce a auzit, Monroe ar fi amenintat ca va da totul in vileag intr-o conferinta de presa!

Adeptii teoriei conspiratiei spun ca moartea lui Marilyn a fost un ordin al serviciilor secrete.

Ce stiau JFK si Marilyn Monroe, ce spune un martor cheie despre activitatile care se desfasurau in Zona 51, despre extraterestri si nave spatiale si de ce a ales CIA-ul sa decretizeze acest dosar tocmai acum, aflati marti, 8 octombrie, la ora 23:30, la Dincolo de povestiri!

 


AZI, Dincolo de povestiri, 23:30 pe www.acasatv.ro

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO