Dana Rogoz renunta la televiziune pentru o perioada. Cine ii ia locul la ProTV International

Ultima actualizare: 01-01-2014 03:07
Dana Rogoz

Sambata, 28 decembrie, Dana Rogoz a avut ultima intalnire cu romanii de pretutindeni, la emisiunea De Suflet, de la ora 20:30, pe ProTv International.

Vedeta ProTv International intra in concediu de maternitate si si-a luat, cu acest prilej, la revedere de la telespectatorii care au urmarit-o sambata de sambata de la ora 20:30, in ultimii 5 ani.

Insa, ca o surpriza pregatita pentru ei, ea i-a anuntat ca noul sezon al emisiunii De suflet va incepe din 2 februarie 2014, cu Diana Dumitrescu in calitate de prezentatoare.

"Dupa 5 ani de prezentat emisiunea De Suflet intru in cel mai bine motivat concediu, acela de maternitate. Ultimul sezon a fost cu totul special, avand in vedere ca l-am prezentat in doi, alaturi de bebe mic in burtica, in ultimele editii ajungand chiar pana in ultimul trimestru de sarcina. Chiar vreau sa-i multumesc Dianei ca ma ajuta, ca pot sa-i predau stafeta in aceasta perioada importanta din viata mea si ca, datorita ei si a echipei mele, pot sta linistita ca emisiunea De Suflet va fi si in sezonul viitor la inaltime", a declarat Dana.

Citeste si:

Cel mai bine platiti CEO. Directorii care au castigat milioane de dolari in 2013

Avertismentul nemtilor pentru romanii care vor munci liber in UE de la 1 ianuarie

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO