Chewbacca, la fel de tanar ca in urma cu 30 de ani. Prima imagine de pe platoul noului film Star Wars

Ultima actualizare: 08-05-2014 06:48
Chewbacca

Recent, pe Instagram a aparut prima imagine a personajului Chewbacca, din Episodul 7 al seriei Star Wars, semn ca filmarile sunt in desfasurare.

O fotografie a presedintelui companiei Disney, Bob Iger, alaturi de Chewbacca, a fost postata, duminica, pe contul oficial de Instagram al seriei Star Wars, in ziua in care se sarbatoreiste Ziua Star Wars, scrie independent.ie.

Alaturi de imagine, pe Instagram a fost postat textul: "Noul copilot al presedintelui #StarWarsDay", fara alte informatii despre locul sau data cand a fost facuta, sau daca actorul Peter Mayhew se afla in interiorul costumului, cel care l-a intruchipat pe Chewbacca in ultimele patru filme din serie. Mayhew a confirmat recent ca a acceptat sa joace inca o data acest rol, infirmand astfel zvonurile conform carora starea proasta de sanatate nu ii permite acest lucru.

Harrison Ford, Carrie Fischer si Mark Hamill au confirmat si ei ca vor face parte din distributie. Filmata la 30 de ani dupa filmul "Return of the Jedi", din 1983, aceasta continuare va fi prima parte dintr-o noa trilogie produsa de Disney. Filmul va ajunge in cinematografe in decembrie 2015.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO