Chef Victor Melian este pregatit sa schimbe restaurantele din Romania. "Vine CHEFul!", din primavara, la PRO TV

Vine Cheful

"Vine CHEFul!", (format original: Kitchen Nightmares), este unul dintre noile formate care vor debuta in prime time din primavara la PRO TV, liderul televiziunilor din Romania. Emisiunea va fi produsa de Constantin Entertainment.

Victor Melian, gazda acestui show, este un personaj extrem de carismatic, cunoscut in Romania si nu numai. El se poate mandri cu o cariera vasta si o experienta variata in domeniul culinar, dobandita in calatoriile din intreaga lume.

Chef Victor este pregatit sa schimbe radical mersul lucrurilor din bucataria restaurantelor cu probleme. Va porni in curand la drum in toata tara, pentru a ajuta restaurante aflate in situatii delicate. El va fi responsabil de gasirea elementelor de noutate, de a reinterpreta meniurile si isi va aduce contributia valoroasa prin know-how-ul dobandit in experienta sa de 35 de ani in hospitality business.

Pasionat de sailing si de calatorii inedite, fost Executive Chef al unor restaurante de lux din Bucuresti, Victor este pregatit sa inceapa o adevarata aventura cu cel mai nou cooking show din Romania. "Vine CHEFul!" este un format unic care imbina elementele gastronomice cu concepte de business. „Este o provocare extraordinara! Pe de o parte vom incerca sa salvam restaurantele cu probleme (care includ si elementele umane, de la bucatari, la service). Vom face minuni in numai 4 zile! Cel mai tare ma bucura gandul ca restaurantele vor fi repuse pe linia de plutire. M-as bucura ca unele sa ajunga restaurante de top. Daca la plecarea noastra din restaurant, o sa vad un zambet pe fata celor care lucreaza acolo, voi considera ca noi, echipa Vine CHEFul!, ne-am indeplinit misiunea si am realizat lucruri frumoase”, a declarat Chef Victor Melian.

Citește și
masterchef
INTERVIU EXCLUSIV cu Ciprian, castigatorul MasterChef. Si-a cucerit iubita cu o portie de paste gatite acasa
„Al treilea război mondial a început”. Valeri Zalujnîi, ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie și fostul comandant al armatei, declarații

Chef Victor Melian va avea la dispozitie cateva zile pentru a salva de la faliment si pentru a imbunatati restaurantele, venind cu idei fresh si strategii inovatoare de business. Vor fi examinate pana in cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucatarii, personalul si echipa de servire.

Chef Victor este convins ca restaurantele din Romania inca au mari probleme privind meniurile si calitatea produselor. „O mare parte din restaurante inca sufera de sechelele comuniste, dar nici Roma nu s-a construit peste noapte!” declara Victor Melian. In viziunea acestuia, marea problema a restaurantelor din Romania e ca… sunt multe probleme.

Meniurile foarte stufoase, de dimensiunea unei carti de telefon si personalul nepregatit sunt cele mai evidente. „Foarte putini patroni de restaurante au curajul sa investeasca in a incerca produse noi. Nu avem inca un restaurant cu stea Michelin, drumul e lung… dar eu nu-mi pierd niciodata speranta”, a declarat Chef Victor.

In prima zi, CHEFul va identifica problemele cu care se confrunta proprietarii restaurantelor. Urmeaza punerea in aplicare a planului de actiune, care cuprinde rebranding-ul preparatelor si discutia cu intreg staff-ul restaurantului, inducand o stare generala descrisa de un singur cuvant: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi inchis pentru a incepe marea schimbare, de la meniuri, la service.

In ultima zi, proprietarul va descoperi schimbarile iar CHEFul ii va prezenta meniul, schimbarile la nivel de decor, imbunatatirile din bucatarie si modalitatile de promovare.

Articol recomandat de sport.ro
Tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026, simulată! Cu cine a picat România în grupa de 5
Tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026, simulată! Cu cine a picat România în grupa de 5
Citește și...
Caravana
Caravana "Romanii au Talent" a ajuns in Capitala. Concurenta: "Eu am venit sa cant, dar am vrut sa le arat si desenele mele"

Pregatirile pentru emisiunea Romanii au Talent se apropie de final. Dupa ce a strabatut tara in lung si-n lat, caravana a poposit in Capitala.

INTERVIU EXCLUSIV cu Ciprian, castigatorul MasterChef. Si-a cucerit iubita cu o portie de paste gatite acasa
INTERVIU EXCLUSIV cu Ciprian, castigatorul MasterChef. Si-a cucerit iubita cu o portie de paste gatite acasa

Are 24 de ani si este noul "Masterchef" al Romaniei. Desi initial, Ciprian a fost eliminat din concurs, a stiut sa profite de o a doua sansa si a reusit.

VISURI LA CHEIE: Ultimul episod al emisiunii i-a schimbat viata unui baietel care a suferit de o tumora pe creier
VISURI LA CHEIE: Ultimul episod al emisiunii i-a schimbat viata unui baietel care a suferit de o tumora pe creier

Visuri la Cheie a mai schimbat o viata. In ultimul episod al emisiunii, emisiunea a prezentat povestea lui Victoras, un copil de 12 ani care a suferit de o tumora plasata intre centrii nervosi.

Recomandări
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare

A început votul în diaspora pentru alegerile prezidențiale. Românii din străinătate au la dispoziție trei zile pentru a-și alege președintele.

Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi

Mai sunt doar trei zile până la primul tur al alegerilor prezidențiale, iar ultimul sondaj arată noi evoluții în lupta pentru turul al doilea: George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi.

Supraconsumul și poluarea cu microplastice ne omoară cu zile. “Consumăm toți echivalentul unei cărți de credit pe săptămână”
Supraconsumul și poluarea cu microplastice ne omoară cu zile. “Consumăm toți echivalentul unei cărți de credit pe săptămână”

Supraconsumul și poluarea cu microplastice au ajuns la niveluri atât de mari încât “fiecare dintre noi consumăm echivalentul unei cărți de credit pe săptămână”.